Blog
Baby met friese jongensnamen

Doet er dit jaar een baby mee met Sinterklaas en weet je niet wat voor cadeautje je moet kopen? Wij hebben het je makkelijk gemaakt: hieronder vind je de 10 beste Sinterklaascadeaus van 2014, met korting! Extra meevaller: deze cadeaus zijn makkelijk online te bestellen!

Dit is een artikel uit 2014, de acties zijn ondertussen verlopen, kijk hier voor actuele acties en aanbiedingen.

Koeka mini-muziekdoosje – Nu €12,95

Koeka mini-muziekdoosje als Sinterklaascadeau voor je baby
Van €19,95 voor €12,95. Koeka cadeautjes krijg je nu bij IkenIk inclusief gratis spuugdoek met de kortingscode: NOV14SA.

Bijtjuweel Bijtring – 10% korting

Bijtjuweel Bijtring met kortingBijtjuweel Bijtring met korting
Dit vrolijke blauwe Difrax Bijtjuweel Bijtring draagt bij aan de ontwikkeling van de kaak en verzorgt de mond. Met de kortingscode 24-BABY-WK36 nu met 10% korting.

Babyslofjes met naam – 10% korting

Babyslofjes met naam en 10% korting
Zachte, lieve babyslofjes die kunnen worden bedrukt met de baby’s naam. Met de kortingscode Sintslof14 nu met 10% korting.

Dikkie Dik viert Sinterklaas – slechts €3,95

Dikkie Dik viert Sinterklaas
In deze mini-editie van Dikkie Dik viert Sinterklaas staan vier verhalen over Dikkie Dik. Voor minder dan €4 heb je een mooi cadeau!

Sinterklaascadeaus met naam – met gratis pietenmuts

Sinterklaascadeaus met naam
De beste Sinterklaascadeaus met een persoonlijk tintje shop je hier. Bij een aankoop van €45 ontvang je een pietenmuts met naam gratis!

Lief! Boxkleed patchwork – Nu €59,95

Lief boxkleed patchwork
Van €69,95 voor €59,95. Prachtig boxkleed van Lief! van een meter bij een meter. Koeka cadeautjes krijg je nu bij IkenIk inclusief gratis spuugdoek met de kortingscode: NOV14SA.

Foto op canvas – tot 20% korting

Foto op canvas voor Sinterklaas met korting
Wat dacht je van een mooie foto van je baby op canvas? Hoe eerder je bestelt hoe groter de korting. Gebruik hiervoor de actiecode: SSS20.

Goedenacht Projector – 9% korting

Goedenacht Projector voor je baby
De Goedenacht Projector (kan ook als lampje worden gebruikt) en de ontspannende achtergrond muziek zorgen ervoor dat je kindje slaap krijgt en stelt je baby gerust.

Duplo, Playmobil en Lego – nu met 15% korting

Lego met korting
Niet voor de allerkleinsten, maar erg leuk als de baby eigenlijk al een peuter is. Bij een lego-aankoop krijg je nu ook een gratis kaartje voor de bioscoophit De Club van Sinterklaas en het pratende paard.

Fisher-Price Mijn Boerderij Speelboek – 4 + 1 gratis

Fisher-Price Mijn Boerderij Speelboek
Elke bladzijde laat een boerderij diertje zien en sommige bladzijdes hebben zelfs een kiekeboe element. Nu een 4 + 1 gratis actie voor heel veel speelgoed!