Blog
Geboortekaartje 24Baby.nl

Wij zijn blij en trots ons kindje aan jullie te kunnen tonen!

Na jaren fantaseren over ons eigen project begon 24Baby.nl eind 2012 concreet te worden. In ons enthousiasme spraken we dag in, dag uit over wat we de bezoekers van 24Baby.nl allemaal willen bieden. Niet alleen de beste informatieve artikelen en een blog met dagelijks nieuwe inhoud. Ook een forum, de mogelijkheid om zelf te bloggen, een online fotoalbum, etc., etc.

Zo’n 2 maanden later staat deze eerste versie van 24Baby.nl online. Met zo’n 60 informatieve artikelen, een (dagelijks nieuwe) blog met leuke en herkenbare stukjes en verschillende mogelijkheden om als bezoeker te reageren. En wij werken niet alleen hard door aan de inhoud, maar ook aan mogelijkheden om met onze bezoekers te communiceren. We hopen dat 24Baby.nl voor onze bezoekers niet alleen een plek wordt om goede informatie te vinden, maar ook om ervaringen te delen en op die manier een band op te bouwen.

Kraambezoek

Als je op kraambezoek wilt komen dan kan dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als je een cadeautje wilt achterlaten stellen wij dat natuurlijk op prijs. Een artikel zou leuk zijn, maar we zijn blij met iedere opmerking of commentaar. Stuur ons een mailtje of zet wat in de comments. Op die manier help je ons onze kleine te laten groeien.