Advertorial
Vrouw bestelt online boodschappen achter laptop met baby op schoot

Online boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk. En in tegenstelling tot wat veel mensen denken, helemaal niet duur. Sterker nog: het bespaart een hoop! 5 redenen om je boodschappen thuis te laten bezorgen:

1. Bespaar ellende

Hoogzwanger boodschappen doen is niet handig. Hoe pak je met je zwangerschapsbuik de producten van het onderste schap? Hoe til je 2 boodschappentassen als je eigenlijk niks zwaars mag tillen?

Boodschappen doen met een dreumes is niet alleen onhandig, maar ook nog eens niet leuk! Je peuter ligt demonstratief op de vloer, terwijl jij gehaast de boodschappen in je mandje gooit. Of je baby brult alsof de wereld vergaat, op het moment dat jij probeert af te rekenen.

Bestel je boodschappen ’s avonds rustig op de bank en al deze ellende blijft je bespaard!

2. Bespaar geld

Het klopt, je betaalt voor de bezorging. Maar dat hoeft maar €3,95 te kosten. Daar staat tegenover dat je een hoop kan besparen. Je kan de bonus aanbiedingen groot inkopen, je hoeft toch niet te sjouwen!

Wist je dat 40% van de aankopen ingegeven is door impuls? Hoe vaak koop je niet het zakje snoep vlak bij de kassa, terwijl je dat helemaal niet van plan was? Door online te bestellen is deze verleiding veel minder groot en koop je precies wat je nodig hebt!

3. Bespaar tijd

Het scheelt een hoop tijd als je niet naar de supermarkt hoeft. Terwijl jij met je kindje speelt, relaxt of het huis op orde maakt, worden de boodschappen thuis bezorgd!

Bovendien is de kans kleiner dat je iets vergeet als je online boodschappen doet. Hierdoor hoef je ook minder vaak boodschappen te doen.

4. Nu gratis bezorging

Nog een bespaartip: Ga je voor het eerst bestellen bij ah.nl? Met de code PMPRL251, worden je boodschappen nu gratis bezorgd! (OUDE CODE – 2015)

5. Pampers 2+1 gratis!

Eén van de grootste uitgaven voor je baby zijn de luiers. Bij Albert Heijn zijn de Pampers nu 2+1 gratis. Dat scheelt een hoop geld en aangezien je niet hoeft te sjouwen, kan je ze gelijk groot inkopen!