Advertorial
Stoer ledikant van Ukkepuk meubels met een ronde afwerking hoofdfoto

Veel aanstaande ouders kijken uit naar het inrichten van de babykamer. En natuurlijk wil jij dat jouw kindje de allermooiste kamer heeft. Wil je net iets anders dan de rest en ben je op zoek naar meubels die lang meegaan? Probeer dan eens de kindermeubels van een Nederlandse ontwerper.

Let’s go Dutch

Voor vernieuwende, trendy designs hoef je niet ver te zoeken. Nederland heeft veel ontwerpers die zich ook richten op kindermeubilair. Neem Paul Nederend, die in 2014 het merk Ukkepuk meubels oprichtte.

De meubels van Ukkepuk kenmerken zich door strakke vormgeving mét speelse lijnen waarbij de veiligheid van jouw kindje altijd op één staat.

Veilig ontwerp

Bij het ontwerpen van de Ukkepuk meubels houdt Paul Nederend altijd rekening met de veiligheid van jouw kind. De producten van zijn hand zijn bedacht met de veiligheidseisen geldend voor baby- en kindermeubilair in het achterhoofd. Dus zit je altijd goed!

Stoer ledikant van Ukkepuk meubels met een ronde afwerking
Elk detail is weloverwogen en vorm en functie gaan mooi in elkaar op

Ook worden nooit gevaarlijke of schadelijke stoffen gebruikt tijdens het productieproces, de afwerking van de meubels is op waterbasis. Alle nu geldende veiligheidsnormen worden opgevolgd.

Duurzame kwaliteit

Naast veilig, zijn de meubels ook nog eens duurzaam. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen van MDF en eikenhout. De afwerking is krasbestendig en vochtwerend.

Verder zijn Ukkepuk meubels zo ontworpen, dat ze kunnen meegroeien met je kind en daardoor langer meegaan. Ledikant Stoer bijvoorbeeld heeft een verstelbare matrasbodem en een uitneembaar hekje. Plaats daar de lage instap in en je kleintje kan nog lang plezier beleven van zijn ledikantje! Ook zullen commode en linnenkast niet misstaan in de tienerkamer. Niet alleen duurzaam voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Vijf unieke collecties

Voor Ukkepuk ontwierp Paul Nederend vijf moderne collecties: Sterk, Leuk, Vrolijk, Stoer en Gaaf. Iedere collectie bestaat uit een ledikant, commode en kast. Serie Gaaf is een box en van serie Vrolijk is ook een juniorbed verkrijgbaar. Binnenkort wordt de collectie verder uitgebreid met serie TOF. Elke collectie heeft een persoonlijke, moderne en eigen stijl.

Onze favoriet is de STOER-collectie. De afwerking met eikenhouten balken geeft de meubels een robuuste, stoere look die je niet snel ergens anders tegenkomt.