Advertorial
Babykamer inspiratie met VELUX Droomcollectie

Het inrichten van de babykamer is een leuke, maar flinke klus! Probeer de babykamer af te hebben vóór de 32e week van je zwangerschap. Na 32 weken is je buik al behoorlijk groot en kan het lichamelijk te zwaar zijn om nog allerlei klusjes te doen.

Kleuren en muurstickers

Babykamer inspiratie - een muurstickerJe kunt een babykamer in zijn geheel aanschaffen. Je krijgt dan een ledikant, commode en kast. Als je dit doet, passen alle meubeltjes mooi bij elkaar en vormen ze één geheel. Leuk is om behang met een printje te gebruiken. Ook kun je denken aan muurstickers.

Voor de kleuren van je babykamer kun je natuurlijk denken aan blauw en roze, maar ook aan een meer neutrale kleur zoals groen of geel. Naast een specifieke kleur kun je ook aan een thema denken, zoals auto’s, een sprookjesbos of prinsessen.

Disney thema

Twijfel je hoe je jouw babykamer het beste in kunt richten? Denk dan eens aan een Disney thema. Jonge kinderen worden gemakkelijk geprikkeld door de herkenbare Disney personages. Veel ouders kiezen er dan ook voor hun babykamer in te richten met bekende Disney-figuren. Dit lijkt een verstandige beslissing: een vertrouwde en sfeervolle omgeving biedt kinderen de mogelijkheid om overdag vrolijk te spelen en ’s nachts rustig hun droomwereld te betreden.

Rolgordijnen

Om jouw Disney-babykamer helemaal af te maken heeft VELUX Disney-rolgordijnen ontwikkeld. Deze rolgordijnen verduisteren de kamer ’s nachts, wat bevorderlijk is voor een gezonde, goede nachtrust.

De Disney & VELUX Droomcollectie bestaat uit 6 Disney thema’s:

  • Winnie de Poeh
  • Bambi
  • Minnie Mouse
  • Mickey Mouse
  • Disney Princess
  • Planes
Voorbeelden van de Disney & VELUX Droomcollect
Voorbeelden van de Disney & VELUX Droomcollectie. Links Planes en rechts Bambi.

Geïnspireerd geraakt door deze rolgordijnen? Je vindt ze op de website van VELUX Zo maak je je Disneythema helemaal af!

Veel plezier met inrichten!