Blog
Babyshower - Een super geslaagde roze dag

Afgelopen weekend hadden we onze babyshower. En natuurlijk deden we het net even anders dan normaal. Ik vond het een super leuk idee toen mijn zusje en schoonbroer een babyshower wilde gaan organiseren, maar onder één voorwaarde..dat het ook voor Jasper zou zijn.

Ons kindje, onze babyshower. En dus kwamen er in de loop van de middag stoere vrienden met grote roze cadeaupakketten de tuin ingelopen, maar ook toekomstige tantes en vriendinnen die ongegeneerd in een babywinkel hadden kunnen shoppen en oma’s to be met verhalen over hoe het vroeger ging.

Normaal gesproken ben ik er niet zo van dat alles roze moet omdat het een meisje is, dat is ook wel te zien aan de inrichting van de babykamer.

Roze invasie

Maar voor één keer mocht het een roze invasie worden!

Overal werden roze ballonnen opgehangen, zelfs de kippen konden er van meegenieten. Roze bekertjes voor de roze champagne (ja, alcoholvrij), cupcakes met roze glazuur en als bedankje kregen alle vrouwen een roze nagellak mee naar huis!

Babyshower - Een roze invasie aan babycadeaus

Jongens tegen de meisjes

Er werd een wedstrijdje gehouden om onze kennis te testen. Die ik uiteraard won, al moet ik wel toegeven dat dat komt door de vragen over de draagtijd van verschillende dieren, zou wat zijn als ik op dat onderdeel zou verliezen haha… Jasper heeft, door het geblinddoekt verschonen van een roze ballon, bewezen dat dat zíjn sterkste punt is ;-). Fijn!

Aan het eind van de middag hebben de mannen hamburgers gemaakt op de barbecue en hadden sommigen het geluk dat ze d’r nog even hebben kunnen voelen schoppen!

Kortom een super geslaagde roze dag!