REVIEW
Jongetje en meisje in Dierenrijk

Vorige maand waren wij op zoek naar drie testgezinnen die Dierenrijk, dé Familiedierentuin gratis wilden bezoeken en beoordelen. Uit de vele honderden aanmeldingen kozen wij onder andere Bianca. Zij bezocht Dierenrijk samen met haar man en twee kinderen. Hier lees je hun ervaring.

Logo-Dierenrijk-300x145

Bianca en Saar

Bianca stelt zich voor

Mijn naam is Bianca (33). Samen met mijn man, zoontje (3,5 jaar) en dochtertje (1,5 jaar) bezocht ik Dierenrijk, dé Familiedierentuin. Op deze pagina lees je onze beoordeling van Dierenrijk.

Eindoordeel

We hadden een erg leuke dag! Dierenrijk is een erg leuk park voor kleine kinderen. Het is heerlijk voor ze dat ze overal lekker kunnen spelen en tussendoor naar de beesten kunnen kijken. In onze ervaring werkte het zo in ieder geval wel. We waanden ons bijna in een speeltuin met heel veel dieren 🙂

Scores Dierenrijk, dé Familiedierentuin

Bianca beoordeelde Dierenrijk met de volgende scores:

Gemiddelde Score 7,8
Je komt samen met je familie verrassend dicht bij de dieren 7
Ik zou Dierenrijk aanraden aan andere families 8
Bij de horecavoorzieningen was voor ieder familielid wat lekkers te vinden 9
De hele familie zou Dierenrijk nogmaals willen bezoeken 9
De route in het park is voor ieder familielid duidelijk aangegeven 6

De meest bijzondere beleving van onze dag samen in Dierenrijk

Met zijn vieren op een rij met de handen in de bak met kriebelvisjes staan was wel heel erg leuk. En vooral ook heel erg samen. Voor de peuter was het in het begin wat spannend, want het is natuurlijk wel gek als er visjes aan je vingers knabbelen! De dreumes vond het echt alleen maar grappig.

meisje heeft interactie met kriebelvisjes in Dierenrijk
“Een bijzonder moment samen dicht bij de dieren in Dierenrijk.”

Ik vond dit een erg leuke beleving die ik nog niet eerder zo zag in een dierentuin. De visjes zijn op zich natuurlijk niet bijzonder spannend, maar de beestjes echt aanraken en ervaren vond ik, zeker ook voor de kleintjes, heel vernieuwend.

Van deze dierenshow hebben wij allemaal het meest genoten in Dierenrijk

Wij vonden de show met de zeehonden het allerleukst. We konden de zeehonden heel goed bekijken en de verzorgster van de zeehonden wist veel leuke dingen te vertellen. Er was veel ruimte voor vragen en een paar kindjes mochten een zeehond zelfs een kusje geven. Leuk!

De app van Dierenrijk

Dierenrijk heeft een leuke app. Het werkt op zich prima, maar voegt niet heel erg veel toe ten opzichte van de fysieke kaart en programma zo vonden wij. Nu zijn onze kindjes nog wat klein voor een quiz en de speurtocht werkte niet. Wellicht dat het met iets oudere kindjes anders is.

in de speeltuin tussen de dieren bij Dierenrijk
“Je vindt in Dierenrijk tussen de dieren ook heel erg veel speeltuinen.”

Route in het park

Ik denk dat wij wat pech hadden dat er op het moment van ons bezoek flink gebouwd werd aan een nieuw apenverblijf. Daardoor raakte wij wat gedesoriënteerd op de kaart. Maar zo’n mooi apenverblijf is wel echt een toevoeging aan het bezoek aan een dierenpark.

Zo vermaakt de hele familie zich de hele dag in Dierenrijk

Je vindt in Dierenrijk tussen de dieren ook heel erg veel speeltuinen. Superleuk voor de kindjes. Die kunnen zich eindeloos uitleven. En tussendoor natuurlijk lekker naar de beesten kijken. Als ouder is het heel relax, de kinderen vermaken zich altijd wel in de speeltuin. Alle tijd dus om tussen het beesten kijken door zo af en toe een kopje koffie te drinken.

De voordelen van een jaarkaart van Dierenrijk

In Dierenrijk is het, naast het bekijken van de dieren, ook erg leuk om lekker te spelen in de vele speeltuinen. Als het maar even droog is, kun je in Dierenrijk prima terecht voor een paar uurtjes spelen en je favoriete dier bezoeken.

Het mooie aan een jaarkaart is dat je iedere week wel kunt gaan kijken en dat het ook iedere week weer leuk is. Zeker nu er jonge ijsbeertjes zijn. Als ouder kun je in het Dierenrijk lekker zitten terwijl je kindje zich uitleeft. En daarnaast is het voor ouders toch ook gewoon leuk om de dieren te bekijken!

Bekijk ook de beoordeling van: