Blog
Meisje applaudiseert in Seaworld - de eerste stapjes in Amerika

Hoe tof is het als je er allebei bij bent als je kind zijn of haar eerste stapjes zet? Heel erg tof kan ik jullie vertellen. Met tranen in onze ogen keken we elkaar aan toen ons meisje helemaal los door onze vakantiewoning in Amerika stapte....

In het blog ‘Onze reis door Florida deel 2’ beloofde ik jullie, ons huis in Florida (voor 2 weken) te laten zien…

Tadaa!! Need i say more? Gaaf of niet?!

Een hoekwoning, helemaal voor ons drietjes… De vakantiewoning behoort tot het Hapimag Resort Orlando. Heerlijk vertoeven hier! En in november was het erg rustig, we hadden zo’n beetje het hele park voor onszelf. Inclusief zwembaden, bubbelbad en speeltuinen.

Vakantiewoning Hapimag Resort Orlando

Het was echt wel een verademing om onze koffers uit te pakken en met name de spulletjes van onze dochter een vaste plek in huis te geven. Twee weken nog meer ontspannen met allemaal mooie uitstapjes voor de boeg.

Seaworld

We hebben diverse uitstapjes gemaakt. Krokodillen van dichtbij bekeken in Gatorland. In verband met de Lego-tic van mijn vriend konden we Legoland ook niet overslaan natuurlijk. Maar onze dochter vond Seaworld het allerleukst!

Reken niet op een hele dag slenteren in een park als je zo’n kleine uk bij je hebt. Nee, onze dochter gaf vrij duidelijk aan wanneer het de hoogste tijd was om te vertrekken. Zo hebben we Seaworld in anderhalf uur bekeken, inclusief de orka show! Zo gaaf om te zien hoe zo’n kleintje al die nieuwe indrukken ervaart. Het waren niet zo zeer de orka’s die haar aandacht trokken, maar de muziek en het applaudisserende publiek maakte dat ze niet meer ophield met in haar handjes klappen.

Een vakantie om nooit te vergeten!

Mamablogger Renee

Renee (1983) is moeder van een sprankelende dochter en zoon, en gek op schrijven. Ze blogt er vrolijk op los, puttend uit haar grootste inspiratiebronnen; haar kinderen en het moederschap an sich. Lees alle blogs van Renee >