Blog
Marthe, dit ben ik

He! Mijn naam is Marthe en ja..dit is mijn eerste blog hier op 24baby. Hoe spannend!

Ik ben 25 jaar oud en woon in een klein stadje in het Brabantse land. Toen ik veertien jaar was werd ik verliefd op een héle leuke jongen. Via MSN (ja MSN) vroeg hij me verkering en vanaf toen waren we onafscheidelijk. En hadden we hartjes in onze msn naam en zo..zo ging dat ‘vroeger’, je kent het wel.

In 2012 pakte hij het wat groter aan en vroeg hij me bij het ‘All you need is love’ concert ten huwelijk. En zo wilde het dat we, 21 juni 2014 na tien jaar verkering, zijn getrouwd.

Een paar maanden na de bruiloft was de beslissing om voor een kindje ’te gaan’ zo gemaakt. Een baby willen was één, zwanger worden was twee..

Allebei hartstikke jong, gezond en verliefd, daar zat het probleem niet. Maar zwanger worden als je man gemiddeld zes maanden per jaar weg is, dat vraagt wat planning. Zou je denken..niets was minder waar. Na drie maanden, waarvan hij er twee weg was, was het ‘raak’.

Leven met een marinier is niet altijd makkelijk en dan bedoel ik eigenlijk het leven zónder hem. Met is natuurlijk geen enkel probleem haha.. Maar god wat ben ik trots op ons leventje! En dat is precies waarover ik hier ga schrijven. Ons niet zo alledaagse leventje.

Maar goed..terug naar de baby.

Ik ben inmiddels bijna 22 weken zwanger van een meisje. En alhoewel ik er eerst van overtuigd was dat we een jongetje zouden krijgen, ben ik super blij met deze toekomstige mini-me. En kan ik niet wachten tot ons leven met z’n drieën en onze hond, twee katten en twee kippen begint! (omdat ik een beetje bijgelovig ben zeg ik nu tegen mezelf dat ik wél kan wachten anders ben ik bang dat ze nu al komt).

Marthe en haar marinier

Ik ben dol op schrijven en zou het het liefst de hele dag doen. Maar omdat we ook moeten eten en zo werk ik nu nog fulltime als paraveterinair bij een dierenartsenpraktijk in een dorpje hier verderop. Ook dit vind ik hartstikke leuk om te doen natuurlijk.

De komende tijd hoop ik jullie hier vaker te zien zodat jullie mij beter zullen leren kennen en ik jullie!

Liefs Marthe