Advertorial

Als je de babykamer aan het inrichten bent, ben je vast al veel inspiratie aan het opdoen op Pinterest en andere websites. Eén van de grootste trends voor het interieur in 2015 is geïnspireerd op natuurlijke materialen: uitstekend voor een mooie, rustige, geslachtsneutrale kamer met een natuurlijk tintje.

Nu heb je vast al enorm veel beeldmateriaal ter inspiratie, maar een mooie babykamer zit hem vaak in de details. Zo maak je de babykamer helemaal af!

De juiste kleur


Coördineer je kleuren!

Bepaal vooraf een kleurenpalet dat je aanspreekt. De bedoeling van een kamer die op natuurlijke materialen is geïnspireerd is vaak om rust uit te stralen. Als er dan vijf verschillende kleuren beige met elkaar vloeken is er geen geheel meer. Een beetje afwijken is aan de andere kant niet erg – met bijvoorbeeld een accentkleur!

De juiste stof


Coördineer je stoffen!

Bepaal welke stoffen je interieurstijl het beste uit de verf laten komen. Het zou best kunnen dat die hoogglanzende stof er mooi uitziet op een proeflapje van 10cm bij 10cm, maar afsteekt bij de rest van de babykamer. Gebruik je fantasie en hou het luchtig.

Functionaliteit

Wat is handig?

Dit is een belangrijke vraag, omdat een babykamer veel verandert binnen korte tijd. Voor je het weet moet er een kinderbed komen in plaats van een ledikant, en een kledingkast in plaats van een commode. Bedenk je daarom goed hoe je het interieur flexibel houdt en makkelijk kan aanpassen.

Maak het af met VELUX vouwgordijnen!


VELUX vouwgordijnen voldoen aan alle bovenstaande eisen. De vouwgordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren wit, beige, bruin en zwart en complementeren elke babykamer die is geïnspireerd op natuurlijke materialen.

Ook zijn ze beschikbaar in verschillende stoffen die een rijke en organische look hebben. Sommige stoffen kunnen mooie effecten creëren wanneer ze zonlicht reflecteren.

Misschien wel het handigst is de veelzijdigheid en functionaliteit van de vouwgordijnen. Ze zijn voorzien van een speciaal systeem waarmee eenvoudig kan worden gewisseld tussen stoffen, kleuren of dessins. Zo kan de kamer mee veranderen met de behoeftes van je kind.