Blog
Fotoshoot van ons kleine modelletje

Japanner, paparazzi, gekke mama… Zomaar wat woorden die ik thuis te horen krijg als ik weer eens met mijn fotocamera in de weer ben. En geheel terecht hoor! Dat is nou eenmaal een familiekwaal. Mijn opa was vroeger fotograaf en ook mijn vader en oom gaan zelden op stap zonder hun camera.

En dan heb je mij…

Spiegelreflex camera

Toen ik zwanger was, moest het er maar eens van komen. Ik moest en zou een spiegelreflex camera hebben. En wel meteen! Ik dacht dat ik me tijdens mijn eerste weken verlof wel zou gaan vervelen en ik had bedacht zo voldoende tijd te hebben om in alle rust de creatieve kant van het fotograferen onder de knie te krijgen. Tja, dat liep even iets anders. De rest weten jullie (Zie: ‘Als dit voorweeën zijn noem me dan maar een mietje’)

Maar vorige week, met dat prachtige zonnige weer, was het moment. (Ik heb de afgelopen maanden echt wel foto’s gemaakt, laat hier geen misverstand over bestaan. Alleen tegen mijn nieuwe principes in, was alles op de automatische stand.)

Fotomodelletje in de dop

Heerlijk zonnetje dus en onze prachtige dochter als model. Ik was niet te stoppen! Wat is dat leuk zeg! Spelen met het licht. Diafragma, sluitertijd, sepia, natuurlijke kleuren. Je kan het zo gek niet bedenken of ik heb het geprobeerd. Met super resultaat al zeg ik het zelf.

Onze kleine fotomodelletje in de dop…

Fotoshoot van ons kleine modelletje

Mamablogger Renee

Renee (1983) is moeder van een sprankelende dochter en zoon, en gek op schrijven. Ze blogt er vrolijk op los, puttend uit haar grootste inspiratiebronnen; haar kinderen en het moederschap an sich. Lees alle blogs van Renee >