In samenwerking met Logo Hippe Geboortekaartjes
Geboortekaartjes van Hippe Geboortekaartjes

Eén van de leukste dingen tijdens de zwangerschap is het maken van een mooi geboortekaartje. Maar voor welk geboortekaartje ga je? Hippe-Geboortekaartjes.nl onthult voor jou dé trends op het gebied van geboortekaartjes in 2022!

Trend #1: Into the wild

Geboortekaartjes met dieren zijn al jaren razend populair. In 2022 gaan we voornamelijk bosdieren voorbij zien komen. Denk aan een schattig vosje, een hertje of een konijn.

In allerlei verschillende soorten en stijlen. Zo lief! Verder zien we het botanische thema veel terug: bijvoorbeeld een geboortekaartje met prachtige bladeren of een mooi, minimalistisch takje.


Gratis verrassingspakket bij je proefdruk

Er is maar één manier om te weten of je geboortekaartje perfect is: een proefdruk. Zo kan je het kaartje zelf vasthouden, en weet je of het klopt. Nu met een leuk verrassingspakket!

Bestel je proefdruk

In the WIld geboortekaartjes Hippe Geboortekaartjes

Trend #2: Soft & Natural

Geboortekaartjes met velvet look zijn dé trend van het moment. Het kaartje lijkt hierdoor zacht als fluweel. Dit geeft een mooie, warme uitstraling.

Ook kan je kiezen voor de soft touch papiersoort, waardoor het kaartje ook echt heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast zien we ook veel geboortekaartjes met organische vormen en zachte pastelkleuren of natuurlijke tinten.

Soft & natural geboortekaartjes

Trend #3: Romantic Bohemian

Ben je op zoek naar een bijzonder geboortekaartje met rijke kleuren? Dan zijn de geboortekaartjes in Romantic Bohemian-stijl misschien wel iets voor jou.

De kaartjes hebben een all-over print met bijvoorbeeld fleurige bloemen of vrolijke dieren. De warme aardetinten vormen hierbij een prachtig geheel.

Specials geboortekaartjes

Trend #4: Specials

Anno 2022 hoeft een kaartje echt niet meer vierkant of rechthoekig te zijn. Wat dacht je van een geboortekaartje in de vorm van een regenboog, dierenkop, cirkel of hart?

Ook bijzondere materiaalsoorten zoals écht hout, kraft-karton en kalkpapier zien we komend jaar terug. Met zo’n origineel geboortekaartje tover je direct een lach op het gezicht van je vrienden en familieleden.