Blog
Baby met friese jongensnamen

Als je vooraf wilt weten of je een jongen of een meisje krijgt, kan je er maar beter meteen een feestje van maken! De gender reveal party is populair in Amerika, en waarom zouden wij het bekendmaken van het geslacht niet vieren? Wat zijn de leukste manieren om het geslacht van je kindje met je familie en vrienden te delen?

De gender reveal party

Nodig je vrienden en familie uit voor een gender reveal party en laat ze raden of je een zoon of een dochter krijgt. Vraag ze een roze outfit te dragen als ze denken dat het een meisje wordt en een blauwe voor een jongen. Laat ze ook hun suggesties voor een naam invullen. Onthul het geslacht door het serveren van roze of blauwe cupcakes.

Verrassing!

Op de leukste gender reveal parties weten de aanstaande ouders zelf ook nog niet welk geslacht de baby heeft. Je vraagt dan bij de 20-wekenecho aan de echoscopist om het geslacht niet te vertellen, maar op een papiertje te schrijven.

Ga naar een bakker en laat hem het papiertje zien. Vraag om een taart met een neutrale buitenkant, maar met een blauwe of roze Vulling. Pas als jij de taart aansnijdt weet iedereen of je van een zoon of dochter in verwachting bent. Spannend en lekker!

Een ander leuk idee is om een doos met roze of blauwe helium ballonnen te laten vullen. Nadat iedereen is bijgepraat gaan jullie met z’n allen naar buiten en open je de doos…

Lekker kliederen

Als je het echt bont wilt maken kun je iemand vragen een pot blauwe of roze verf te kopen. Trek allebei wat oude kleding aan en doe een blinddoek Voor. Klieder elkaar onder en doe dan de blinddoek af. Terwijl jullie elkaar onder verven moeten er natuurlijk foto’s gemaakt worden zodat jullie kind later kan zien hoe blij zijn of haar ouders waren!