Blog
Baby met friese jongensnamen

Laten we eerlijk zijn, iedere ouder wordt weleens tot wanhoop gedreven door zijn baby. Hoe leuk, lief of schattig hij ook is, het kost ook een hoop energie. Zeker als hij begint met kruipen, klimmen en pakken van dingen.

Hoor je jezelf zeggen: “leg mijn telefoon neer” of “waar is je broek?”. Dan zal het volgende YouTube-filmpje niet alleen herkenbaar zijn, maar ook zorgen voor een glimlach.

In het filmpje horen we 200 leden van het Sydney Philharmonia Choirs een parodie zingen op Carmina Burana O Fortuna. De tekst is geschreven door Matthew Hodge die meedeed aan een Carmina Burana lyrics wedstrijd. Het zal niet verbazen dat hij met deze tekst heeft gewonnen.

Eigen ervaringen

Hodge is zelf vader van drie kinderen en had zo meer dan voldoende inspiratie. Aan Today vertelde hij dat het ouderschap, hoewel je er zeer veel voor terugkrijgt, samengaat met een hoop frustraties. Je bent steeds bezig met het geven van orders aan die kleine mensjes die toch niet luisteren. Hodge denkt dat veel ouders hetzelfde meemaken als hij.

Als wij eerlijk zijn denken wij dat ook en dan kunnen we er maar beter om lachen!