Mamatorial
Geboortekaartjes-Mamatorial-24baby-

Als je bij een wedkantoor zou kunnen inzetten op welke dag je bevalt, heb je de grootste kans om te winnen wanneer je voor je uitgerekende datum gaat. Maar wat nu als je niks hoeft in te zetten, maar wel kan winnen als je op je uitgerekende datum bevalt? Bijvoorbeeld je geboortekaartjes?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch kan het echt! En het is nog heel eenvoudig ook. Volg deze 4 stappen:

 1. Ga naar de actiepagina van Kaartje2go
 2. Vul je naam, e-mailadres en uitgerekende datum in
 3. Bestel een gratis proefdruk
 4. Beval op je uitgerekende datum (oké, dit is niet heel eenvoudig)

Beïnvloeden wanneer je bevalt

Je doet mee aan de actie van Kaartje2go en hebt je perfecte geboortekaartje uitgezocht. Kan je nu je kansen nog verder vergroten?

Als de bevalling eenmaal is begonnen, kan je dit moeilijk langer uitstellen. Het is natuurlijk ook maar de vraag of je dat echt wilt. Als je nu vlak voor je uitgerekende datum zit, zijn er wel theorieën over hoe je zelf een bevalling kan opwekken. Let op, dit zijn geen bewezen theorieën, maar wie weet helpt het.

Met deze tips kan je proberen de bevalling op te wekken:

 • Eet een ananas (en dan voornamelijk het hart)
 • Heb seks (doe dit niet meer nadat je vliezen zijn gebroken!)
 • Stimuleer je tepels
 • Drink bitter lemon of tonic
 • Neem een voetreflexmassage
 • Eet pittig eten
 • Blijf bewegen

Lees een nadere toelichting over deze tips in het artikel bevalling opwekken.

Kaartje2go

Op dit moment staat Kaartje2go op plek 1 in de top 5 webshops met geboortekaartjes van 24Baby.nl en dat is niet voor niets. Geboortekaartjes bestellen bij Kaartje2go heeft veel voordelen. Je kan een gratis proefdruk bestellen, je krijgt gratis enveloppen bij je bestelling en je pakketje wordt gratis verzonden.

Bijzonder, maar niks waard als je er niet je favoriete geboortekaartje kan bestellen. Gelukkig heeft Kaartje2go een zeer ruim aanbod met hippe, stoere en schattige geboortekaartjes.

Wat win je precies?

Als je op je uitgerekende datum bent bevallen, vergoedt Kaartje2go je bestelling tot €100. Beval je op een andere dag, dan krijg je als deelnemer van deze actie alsnog 5% korting op je geboortekaartjes.

Meedoen? Ga naar de actiepagina van Kaartje2go >>