Blog
Baby met friese jongensnamen

Woensdagavond, 18 juni 2014, Australië-Nederland. Wie heeft er niet gekeken? Robben, Van Persie en Depay die er weer drie goals voor ons in hebben geschoten! Ik zeg het eerlijk, normaal gesproken heb ik weinig met voetbal. Maar voor een EK of WK ben ik wel enthousiast te maken!

Gezellig een drankje doen met vrienden en schreeuwen tegen de televisie dat dat doelpunt erin had moeten zitten. Of juist niet. Des te leuker omdat ik weet dat veel mannen een hekel hebben aan van die fanatieke vrouwen die er eigenlijk de ballen verstand van hebben. Nou, ik weet toevallig wat buitenspel is. Ja, ja, na een blauwe maandag gevoetbald te hebben op de zelfde positie als onder andere Daryl Janmaat, maak je mij niet veel meer wijs. (Ik heb even gegoogled naar rechtsback Oranje..)

Gillen en schreeuwen

Maar goed, eerlijk is eerlijk, dit keer is anders. Wij hebben er een jonge supporter bij! En als de wedstrijd dan om 18:00 uur begint, is ook zij nog wakker. Behalve dat ik zelf na de eerste goal van Robben nog maar weinig van de wedstrijd heb gezien, betwijfel ik of onze aanwezigheid een volgende keer nog wordt gewaardeerd. Onze dochter is namelijk enthousiaster dan de gemiddelde man tijdens een WK-wedstrijd.

Ze gilde en schreeuwde er vrolijk op los, dit enthousiasme liep alleen nog niet geheel synchroon met de rest van de supporters. Nu weet ik dat multitasken niet een van de sterkste kanten van de meeste mannen is, dus van volledige concentratie bij de wedstrijd was bij niemand echt sprake. Maar gezellig was het zeker en wij waren super trots op onze gezellige enthousiaste dochter!

Op tijd naar bed

En weer gewonnen!! Vanavond zitten wij om 18.00 weer voor de buis. Dit keer met z’n drietjes. Zodat onze enthousiasteling bijtijds naar bed kan EN onze vrienden in alle rust de hele wedstrijd kunnen volgen.

Een kleine voorspelling van deze kant; Nederland tegen Duitsland in de finale van het WK 2014. Met eindscore 2-1 voor ons.

Op naar de finale!

Mamablogger Renee

Renee (1983) is moeder van een sprankelende dochter en zoon, en gek op schrijven. Ze blogt er vrolijk op los, puttend uit haar grootste inspiratiebronnen; haar kinderen en het moederschap an sich. Lees alle blogs van Renee >