Advertorial
Gratis proefdruk geboortekaartje

In samenwerking met Greetz hebben wij een fantastische actie voor jullie geregeld. Met de actiecode 24BABY kan je nu een gratis proefdruk geboortekaartje bestellen. Je betaalt voor deze kaart helemaal niks, zelfs geen verzendkosten! Zo kan je thuis op je gemak het door jullie gekozen geboortekaartje zien en voelen.

Let op: deze actie is verlopen. Op zoek naar het perfecte geboortekaartje? Bekijk onze favoriete webshops met geboortekaartjes >>

De actie werkt zeer eenvoudig. Zit je op een normale computer, laptop of tablet, gebruik dan onderstaande button om naar Greetz te gaan en de rest gaat vanzelf.

Hoewel bij de stap ‘Adresseren’ nog staat dat je verzendkosten moet betalen, vervallen deze in de laatste stap. Je betaalt dus helemaal niks voor de proefduk!

Actiecode

Wil je de gratis proefdruk bestellen op een andere computer of op een later tijdstip? Dan heb je de actiecode 24BABY nodig. Vul deze in bij de laatste stap bij ‘Korting’ en ook de verzendkosten worden op 0 gezet.

Gratis proefdruk geboortekaartje stap voor stap

Niet vaker gebruik gemaakt van Greetz? Dan nemen we je graag bij de hand. Volg onderstaande stappen om de gratis proefdruk te bestellen:

 1. Ga via deze link naar Greetz. De actiecode is dan automatisch ingevuld.
 2. Op de website van Greetz krijg je de volgende pop-up te zien:
  Kortingscode gebruiken
  Druk op de oranje button met ‘Gebruik jouw kortingscode’.
 3. Kies het geboortekaartje van jouw voorkeur of maak een geboortekaartje met eigen foto. Vul het formaat, papiersoort en envelopkleur in. Druk vervolgens op ‘Proefkaartje maken’. Zie de oranje pijl in onderstaande screenshot:
  Proefkaartje maken
 4. Vul de gegevens in waar de proefdruk van het geboortekaartje naartoe gestuurd moet worden. Er staat nu dat je nog verzendkosten moet betalen, maar dit wordt ook gratis in de laatste stap.
  Proedruk bestellen
 5. Kies de datum waarop je wil dat het geboortekaartje wordt verstuurd.
  Wanneer verzenden gratis proefdruk geboortekaartje
 6. Na de controle of je niks vergeten bent, ga je naar het winkelmandje en kan je de bestelling afronden. Zonder te betalen!
  De proefdruk is geheel gratis
 7. Actie werkt niet via de app

  De geboortecollectie is niet beschikbaar via de app van Greetz. Dat betekent dat je alleen gebruik kan maken van deze actie via de normale website van Greetz. Aangezien zij (nog) geen mobiele website hebben, kan je de gratis proefdruk niet via je smartphone bestellen.

  Actievoorwaarden

  • De actie is slechts 1 maal te gebruiken per klant
  • De actie is alleen geldig op geboortekaartjes
  • De actie loopt tot 30 april 2014