REVIEW
jongetje-en-meisje-in-safaripark-beekse-bergen

Vorige maand waren wij op zoek naar drie testgezinnen die Safaripark Beekse Bergen gratis wilden bezoeken en beoordelen. Uit de vele honderden aanmeldingen kozen wij onder andere Hendrika. Zij bezocht Safaripark Beekse Bergen samen met haar partner en drie kinderen. Hier lees je hun ervaring.

Logo safaripark beekse bergen

Hendrika stelt zich voor

Mijn naam is Hendrika (33). Wij zijn met ons hele gezin, bestaande uit een meid van 11 jaar, een jongen van 9 jaar, een peuter van bijna 1,5 jaar, mijn vriend (33 jaar) en ik (24 weken zwanger), op een regenachtige dag met hier en daar een beetje zon, afgereisd naar Safaripark Beekse Bergen. Hoe ons dagje gevaarlijk Afrika eruit zag? Luister maar eens mee..

Scores Safaripark Beekse Bergen

Hendrika beoordeelde Safaripark Beekse Bergen met de volgende scores:

Gemiddelde Score 9
Afrika komt gevaarlijk dichtbij 9
Ik zou Safaripark Beekse Bergen aanraden aan familie, vrienden en kennissen 9
Ik ben nieuwsgierig geworden naar een overnachting in Vakantiepark Beekse Bergen 9
Ik kom nogmaals met het hele gezin Safaripark Beekse Bergen bezoeken 9
Wij kunnen ons de hele dag vermaken in Safaripark Beekse Bergen 9

Eindoordeel

Ook op een regenachtige dag is een dagje uit naar Safaripark Beekse Bergen geen slecht idee. Kinderen, regenplassen en dieren gaan heel goed samen! Voor volwassenen betekent het gewoon de paraplu bij de hand houden en de goede routes uitzoeken die leiden naar de safaribus en -boot. Voor de echte luxepaardjes kun je zelfs op safari met eigen auto, dus nat hoef je niet te worden.

Drie kinderen in safaripark beekse bergen

Wij hebben ons de hele dag vermaakt. We zijn er van 10 tot 18 uur mee zoet geweest. Kinderen kunnen naast dieren en shows kijken ook lekker hun energie kwijt in de mooie speeltuinen. Ook zijn er heerlijke zitplekken waardoor ook ouders even heerlijk kunnen uitrusten en iets lekkers kunnen nuttigen.

Onze favoriete dieren

Ieder van ons heeft een ander favoriet dier, dus moesten we op een prettige manier alle hoeken van het park kunnen bekijken. Onze favoriete dieren zijn namelijk: de olifant, de leeuw, de zebra, de aap en de krokodil. We hebben ze allemaal gezien!

twee apen schuilen tegen de regen
“Ook de apen schuilen tegen de regen”

Een dagje gevaarlijk dichtbij Afrika

Wij zijn gestart met bussafari 1. Dit is namelijk leuk voor de hele jonge kindjes, want de dieren zijn op zo’n dag dichtbij de busroute te vinden.

Onze jongste heeft het de hele reis druk gehad met het aanwijzen van de dieren, vooral toen de zebra voorbij kwam. Uit haar keeltje kwam de hele reis luidkeels: “Paard, paard, paard!” Ze was erg onder de indruk. Maar ook onze oudere kindjes waren enthousiast.

meisje kijkt uit raam safaribus naar zebra
“Mijn dochtertje was erg onder de indruk van de zebra’s”
meisje houdt gewei vast in safaripark
“Tijdens de bussafari mag je allerlei dingen vastpakken en voelen”

De buschauffeur stopte onderweg en legde allerlei dingen aan ons uit, erg educatief! Hij liet ons ook dingen voelen en beleven.

Roofvogelshow

Na de bussafari hebben we genoten van de roofvogelshow. Hier vliegen de grote en kleine roofvogels kort boven de hoofden van de van het publiek. En natuurlijk vragen ze waaghalzen om ook zo’n super grote vogel op de hand te houden!

Bij ons was mijn dochter de gelukkige, zij mocht één van de grote vogels roepen op haar hand. Naast een grote smile voor een prachtig fotomoment, zag je de verwondering met een beetje wantrouwen, want de vogel was groot en had enorme klauwen…

meisje heeft roofvogel op arm bij roofvogelshow beekse bergenjongetje heeft roofvogel op arm in safaripark beekse bergen

Vol praatjes en grappen hebben we onze reis vervolgd naar een mooie picknickplek waar we onze boterhammen konden nuttigen.

Krokodillen kijken

Na een heerlijke picknick en gespeeld te hebben op het Kongoplein, waren de krokodillen en de nijlpaarden aan de beurt. Het verblijf neemt je mee naar een warme woestijn, waar je op een dag als vandaag even vergeet dat er überhaupt regen is gevallen.

Nadat de krokodillen ons deden verbazen hoe groot ze waren, hebben de kinderen zich gewaagd in de mond van de krokodil die buiten op de loer lag.

drie kinderen in safaripark
“In de krokodillenbek”

Lachend, gierend en brullend zijn we doorgelopen naar de olifanten. We waren namelijk erg benieuwd naar hun nieuwe verblijf en het net geboren olifantje.

Het vernieuwde olifantenverblijf

Aangekomen bij de olifanten, begon het iets harder te regenen, waardoor we een super mooi tafereel te zien kregen in het mooie, grote verblijf van de olifanten.

Moederolifant was met haar twee jongen met modder aan het spelen. Met z’n drieën gingen ze in de modder liggen en spoten de modder omhoog met de slurf. De allerkleinste was nog een beetje schrikkerig, maar was na een kwartiertje zo moe dat ze tegen moeder aan ging liggen en zich heerlijk onder liet spuiten.

Wij hebben daarna onze reis naar het Afrikadorp vervolgd, waar de kinderen een heerlijk ijsje hebben genuttigd. Na het ijsje hebben ze allemaal de geitjes gevoerd, waarbij ze er achter kwamen dat geitjes echt alles doen voor heerlijke brokjes. Voor ons echter een leuk kodak-moment.

geitje springt tegen meisje op voor brokjes
“De geitjes deden alles voor brokjes”

De beste manier om de big five te spotten

Natuurlijk wilden we de leeuwen, de buffels, de neushoorns en het luipaard niet missen en zijn we bij het Kongoplein opnieuw op de bus gestapt voor safariroute 2. Als je de big 5 wil spotten, is dit de uitgerekende manier. Bij de bussafari kom je heel dicht bij de dieren en krijg je zat tijd om veel over de dieren te weten te komen en foto’s te maken.

Avontuurlijkste hoogtepunt van de dag

Wij hadden het geluk dat het heftig ging regenen onderweg. Dit zorgt er namelijk voor dat de giraffes volop naar de bussen en auto’s komen om het water en de takjes van de daken te likken. Voor iedereen een bijzondere ervaring, om zo dichtbij een wild dier te zijn.

Dit vonden onze kinderen een echt avontuurlijk hoogtepunt van onze reis in Afrika. Aankomend bij het einde van de reis waren de kinderen nog steeds vol verwondering over de extreem grote tong en nek van een giraffe. Voldaan en zeer moe van de reis, ploften de kids op de achterbank, lag manlief in te dutten op weg naar huis. Kortom Afrika is voor ons dichterbij dan wij denken!!!

jongetje en meisje op jeep in safaripark beekse bergen

De voordelen van een jaarkaart voor Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen heeft nu ook een geweldige actie betreft de jaarkaart! Als je namelijk een dagkaartje koopt hoef je nog maar een 26 euro bij te betalen voor een persoonlijke jaarkaart. De uitgelezen kans om nog vaker te genieten van het mooie ruime safaripark!

Wij wensen jullie net zo’n mooi dagje Beekse Bergen toe als ons, 24Baby en Safaripark Beekse Bergen, bedankt!!!!!!
Liefs Roy, Hendrika, Femmelin, Delano, Lynn en ..?

Bekijk ook de beoordeling van: