Advertorial
moeder fietst op moederfiets met kindje achterop

Moederfietsen zijn speciaal ontwikkeld om het fietsen met je kinderen voor- en achterop zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij een moederfiets? De medewerkers van Fietsenwinkel.nl verkopen dagelijks verschillende moederfietsen en vertellen graag waar je op moet letten bij het uitzoeken van een goede moederfiets.

Ruime instap

Een echte moederfiets heeft een wat ruimere instap dan een gewone fiets. Dit is vooral prettig als je met een kinderzitje voorop fietst en helemaal als je ook nog zwanger bent! Het zitje zit dan niet in de weg tijdens het op- en afstappen of tijdens het fietsen.

Stabiliteit

Stuurvergrendeling of stuurblokkering zorgt ervoor dat het stuur niet zomaar om kan klappen als de fiets stil staat. Door de middenbok of dubbele standaard zet je je fiets ook goed stabiel neer. Wel zo’n veilig idee!

Looks & Comfort

Uiteraard hebben moederfietsen meerdere versnellingen, zodat je elk heuveltje soepel aankunt. En natuurlijk ziet een moederfiets er ook gewoon leuk uit. Of je nou met of zonder kinderen op pad gaat, op een moederfiets mag je gezien worden!

Onze top 3:

Gazelle Bloom

1. Gazelle Bloom

Een echte Gazelle met een stevig frame, lekker breed stuur en verlengde bagagedrager. Hierdoor is er genoeg plek voor kinderzitjes. Bekijk deze fiets >>

Batavus Mambo Deluxe

2. Batavus Mambo Deluxe

Een moederfiets met een prettig, ruim frame en extra stevige bagagedrager, dus zeer geschikt voor kinderzitjes! Er is veel aandacht besteed aan details, zoals de luxe koplamp en comfortabele handvaten. Bekijk deze fiets >>

Cortina_Roots_TransportADVERTORIAL

3. Cortina Roots Transport

De ideale fiets voor de combinatie van kinderen én flink wat bagage. Bij deze Roots Transport is het rek wat naar voren geplaatst, zodat er plek is voor een kinderstoeltje én een handige krat of mand. Bekijk deze fiets >>

Over Fietsenwinkel.nl

Een fiets kopen bij Fietsenwinkel.nl kan lekker makkelijk vanuit je luie stoel. Je kunt ervoor kiezen om de fiets thuis te laten bezorgen, maar afhalen bij een van de afhaalpunten in het land kan ook. Wil je nog even kijken? Kom dan langs bij één van de 8 winkels. En voor service- en onderhoud kun je gewoon in de buurt terecht bij een van de 100 servicepunten of laat je een mobiele monteur aan huis komen. Ook fijn; met de laagste prijsgarantie ben je altijd voordelig uit!