Blog
Baby met friese jongensnamen

Op een werkdag zie ik Noah gemiddeld 1,5 uur. 's Ochtends krijgt hij zijn flesje melk en kleedt zijn vader hem aan, terwijl ik rond ren om op tijd de deur uit te kunnen. Ik laad hem in de auto, breng hem naar één van zijn oma's en spring vervolgens in de trein naar mijn werk.

Aan het einde van de dag kan ik niet wachten om Noah weer te zien. In de auto terug naar huis vraag ik hoe zijn dag was en kletsen we wat. Als we thuiskomen is het 18:00 uur en tijd om te koken. Snel eten, nog even spelen, tandenpoetsen en om 19:00 uur ligt hij alweer in bed.

En de volgende dag is het weer hetzelfde liedje..

Periodes van meer stress

Gelukkig heeft hij het enorm naar zijn zin bij zijn oma’s, maar toch knaagt het af en toe. Ik zou mijn mama-dag dan ook voor geen goud willen missen. Op die dagen en in de weekenden halen we de ‘schade’ in en probeer ik altijd wat leuks te gaan doen samen. Bij lekker weer trekken we er op uit en als het regent lezen we boekjes, kleuren we, doen we spelletjes…

Maar soms zijn er periodes van meer stress. Dan is er veel te veel werk om te doen tijdens werktijd en ben ik ’s avonds te moe om door te werken. Het gevolg is dat mijn ‘Noah-dagen’ minder exclusief voor Noah zijn. Op zaterdag breng ik hem een paar uurtjes bij opa en oma, op zondag gaat zijn vader met hem op stap zodat mama rustig kan werken. In die periodes verlang ik echt naar wat meer tijd met mijn kind.

Ongestoord tijd doorbrengen met elkaar

Gelukkig wordt regen altijd afgewisseld door zonneschijn. Vakanties plannen was altijd al een hobby van me en nu des te meer. Zodra de reis geboekt is, begint het uitkijken naar zon, zee, strand en het allerbelangrijkste: ongestoord tijd doorbrengen met elkaar.

Ik geniet met volle teugen en maak vooral veel foto’s; om in tijden van regen weer tevoorschijn te halen en een lach op mijn (vermoeide) gezicht te toveren..