MAMATORIAL
flexa-kleurtester

Je babykamer inrichten is ontzettend leuk. Je hebt een idee hoe het kamertje eruit moet komen te zien: van het ledikantje tot de kleuren op de muur. Maar staat die kleur wel en past het wel bij het kamertje? Het zou toch makkelijk zijn als je dit van te voren kan zien of testen. Flexa heeft daar nu een oplossing voor: de Flexa Kleurtester.

Wat is de Flexa Kleurtester?

De Flexa Kleurtester is een handig klein rollertje met aangehechte verfcontainer, waarmee je jouw muur kan voorzien van één vierkante meter verf. Zo kan je thuis gemakkelijk verschillende kleuren op je muur uitproberen. Ideaal als je geen zin hebt om met grote potten verf door de bouwmarkt te zeulen en er vele klusuurtjes later achter te komen dat het toch nét niet de kleur is die je had bedacht.

Flexa-muurverf-tester-hand-staand-2
De Flexa Kleurtester

Meer dan genoeg kleuren

De Flexa Kleurtester is in 71 kleuren beschikbaar. Dus of jij nu wel of niet weet welke kleuren je voor het babykamertje wilt gebruiken: er zijn genoeg kleuren en tinten om uit te proberen. Ga jij voor traditioneel blauw of roze? Of voorzie jij de muren van een likje groen, rood, paars, geel of oranje? Testen maar!

Meer informatie over de Flexa Kleurtester en alle beschikbare kleuren vind je hier.

Het eindresultaat vanuit je luie stoel

Flexa heeft zelfs iets bedacht waardoor je niet eens met verf aan de slag hoeft, maar wel “in het echie” kan zien hoe de muren er uiteindelijk uit komen te zien: de Flexa Visualiser App. Maak een filmpje of foto van de aanstaande babykamer en voorzie ze digitaal van verschillende kleuren. Op deze manier krijg je een goede indruk hoe de kleur in de babykamer zal staan.

flexa app babykamer voorbeelden klein
Voorzie de kinderkamer digitaal van een likje verf met de Flexa Visualiser App

Heb je een kleurkeuze gemaakt? Test hem dan op je eigen muur met je Flexa Kleurtester. Zo ben je 100% zeker van je uiteindelijke kleurkeuze en van een prachtige kamer voor je kleintje.

Download de app

Download de Flexa Visualiser App voor Android (hier) of Apple (hier).

Advertisement