MAMATORIAL
Koningkaart Vaderdag

Het is bijna Vaderdag. En aangezien ons hummeltje nog te klein is om zelf iets voor papa te regelen, voel ik mij toch wel verantwoordelijk om mijn vriend iets leuks te geven. Het hoeft niet heel groots, maar een lief kaartje kan geen kwaad. Na even surfen op internet vond ik erg leuke Vaderdag kaartjes bij Kaartje2go.

Omdat mijn zoontje zelf nog niets kan maken, vind ik het leuk om een kaartje te geven met zijn foto erop. Zo wordt het wat persoonlijker en voelt het toch een beetje alsof hij het wel zelf heeft gemaakt.

Kaartje zelf maken of niet?

Bij Kaartje2go heb je heel veel verschillende kant-en-klaarkaartjes voor Vaderdag. Hier hoef je alleen nog je eigen foto’s aan toe te voegen en klaar is kees. Erg simpel! Als je geen tijd hebt, of stiekem al aan de late kant bent, dan kan je binnen 5 minuten klaar zijn met een leuk, origineel en persoonlijk kaartje. En als je het voor 20.00 uur bestelt, wordt het die dag nog op de post gedaan.

Heb je wat meer tijd (en zin)? Dan kan je de standaardkaartjes gemakkelijk aanpassen naar jouw smaak. Of begin met een blanco kaartje en ontwerp je eigen kaartje helemaal zelf. Hier was ik mee begonnen en ik heb me uren vermaakt met het toevoegen en verwijderen van plaatjes, teksten, kaders en het bewerken van de foto’s. Wat trouwens heel handig was, is dat het heel goed werkt op mijn tablet, waar ik veel foto’s van de kleine op heb staan.

papa-ik-hou-van-jou
Een van mijn favoriete kaartjes

Fotocollage

Omdat ik zoveel aan kon passen, lukte het mij niet om een keus te maken. Uiteindelijk heb ik daarom toch maar voor een standaard ontwerp gekozen die ik iets heb aangepast: een overzichtelijke fotocollage met de tekst ‘I love papa’. Dat was in mijn geval toch mooier dan mijn eigen creatie met alle tierelantijnen.

Ben jij benieuwd geworden naar de kaartjes van Kaartje2go? Bekijk dan alle kaartjes voor Vaderdag of bekijk leuke fotokaarten die je zelf kan aanpassen. Heb je nog nooit iets bij Kaartje2go besteld? Dan krijg je de eerst kaart (t.w.v. €3,30) gratis! Ik heb meteen ook een kaartje besteld voor mijn eigen vader!