Blog
Een baby slaapt in de Nini babysleeper

Vorig jaar zomer kreeg mijn zus haar tweede kindje, een prachtige dochter. Van Zweedse vrienden kreeg ze een soort babybedje/kussen. Een product dat wij als Hollandse moeder nog nooit gezien hadden.

Je legt je kindje erin en door de vorm (het lijkt een soort mandje) voelt het zich geborgen, kan beter zijn rust vinden en daardoor lekkerder en makkelijker slapen. Geniaal vonden wij dit principe! Dit gunden wij de Nederlandse baby ook. Maar hoe we ook zochten, we konden het in Nederland nergens vinden.

Prototype

Dan maar zelf aan de slag was onze gedachte. Voor een zwangere vriendin heb ik toen een eerste prototype gemaakt. Haar zoontje heeft er meteen vanaf zijn geboorte in gelegen en vond het heerlijk. Alle zwangere vriendinnen van mijn vriendin waren zo onder de indruk dat zij er ook één wilde. En zo is het balletje gaan rollen.

Nini Babysleeper

Een baby slaap in een NiNi babysleeperDe gedachte achter de NiNi Babysleeper is eigenlijk heel logisch. Want stel je voor; je hebt net negen maanden in een heerlijk warm nestje gezeten. Je hoorde je moeders hartslag, het was er warm en geborgen.. en dan opeens word je geboren en word je in een bedje gelegd. Je krijgt een ledikantje, een dekentje, een kruik… maar zo fijn als in mama’s buik wordt het natuurlijk nooit meer.

De NiNi babysleeper helpt pasgeboren baby’tjes met de overgang van de buik van de moeder naar “de grote wereld”. Pasgeboren baby’s houden van een beperking van hun leefruimte. Dat zijn ze immers gewend en geeft ze een geborgen gevoel. De NiNi Babsleeper zorgt door haar vorm voor die geborgenheid en extra warmte. Hierdoor kan je kindje makkelijker en fijner slapen, maar ook heerlijk ontspannen wakker liggen en spelen.

Collectie

Inmiddels hebben we een hele collectie opgezet met verschillende stoffen en slapen er al heel veel kindjes heerlijk rustig dankzij de NiNi Babysleeper.

Je gebruikt NiNi Babysleeper in de box, het ledikant of gewoon naast je op de bank. Het is ook fijn om in het ouderbed te gebruiken tussen jullie in. Door de opstaande rand ligt je kindje veilig en beschermd.

Bovendien neem je de NiNi Babysleeper makkelijk overal mee naar toe waardoor je kindje steeds een herkenbare en vertrouwde slaapplek heeft. Heerlijk voor je kindje maar ook erg praktisch en handig voor jezelf.