Blog
Oeps, ik heb mijn dochter leren gillen

Toen onze kleine diva geluidjes begon te maken, ging ik nog meer met haar kletsen en deed ik haar na om haar te stimuleren. Ik ging ook geluidjes voor doen. En daar ging het een klein beetje mis... Ik leerde onze dochter gillen.

Hartstikke leuk, want ze deed me echt na. Het was een bescheiden gilletje dus ik vond ’t fantastisch! Trots heb ik filmpjes rondgestuurd naar de opa’s en oma’s. Ik was me van geen kwaad bewust…

Volume 10

Inmiddels is onze dochter nu bijna zes maanden en we worden ‘gestraft’ voor mijn roekeloze les. Onze kleine dame gilt er vrolijk op los. Geen probleem zou je zeggen… Maar er zit een volume op!! Daar waar we eerst de babyfoon aan hadden omdat we bang waren dat we haar niet zouden horen, heeft haar volume nu zo’n beetje bereik in het hele huis EN de tuin.

Intussen heeft ze in de gaten dat ze met gillen op meerdere manieren de aandacht kan trekken. Voor de gezelligheid of om haar zin te krijgen. Oeps!

Opvoeding

Tja eigen schuld… Nu maar weer zien af te leren. De opvoeding is nu echt begonnen. Wel gaaf om te zien wat zo’n kleintje allemaal al begrijpt en kopieert.

Ik ga maar vast op mijn woorden letten.

Mamablogger Renee

Renee (1983) is moeder van een sprankelende dochter en zoon, en gek op schrijven. Ze blogt er vrolijk op los, puttend uit haar grootste inspiratiebronnen; haar kinderen en het moederschap an sich. Lees alle blogs van Renee >