Blog
Baby met friese jongensnamen

Het is pas 3 maanden geleden dat ik weer begon te verlangen naar een kindje in mijn buik. Zodra ik dit had uitgesproken naar mijn vriend, werd het verlangen onhoudbaar. Er was een idee, een zaadje, geplant en dat groeide onbeheersbaar. Alle argumenten die er waren om nog even te wachten - en dat waren er best aardig wat - waren ineens niet meer belangrijk. Gek, hoe dat werkt. Ik wilde een kindje, en wel nu!

Gelukkig werden we het er al snel over eens dat we er weer voor zouden gaan. Ik stopte met de pil en het grote hopen en wachten begon.

Dat zeer gewenste blauwe streepje

Toen ik na 4 weken niet ongesteld was geworden, deed ik de eerste zwangerschapstest. Negatief, helaas. Maar dat ik vandaag negatief test, zegt natuurlijk niks over morgen, zo maakte ik mezelf keer op keer wijs.

En zo deed ik vele testen. Ik sprak met mezelf af dat ik 2 keer per week zou testen, maar elke keer dat ik toevallig bij een drogist was – of daar met die reden naartoe was gegaan, wat ook regelmatig voorkwam – eindigde er toch weer zo’n rechthoekig doosje in mijn tas.

En toen, na zesenhalve week, verscheen er ineens wel dat zeer gewenste blauwe streepje. Het was maar nauwelijks zichtbaar.. Zou het echt? De volgende dag probeerde ik het weer. En ja hoor, daar was het streepje weer, en nu veel duidelijker.

Noah heeft ook een baby in zijn buik

Zouden we dan echt zoveel geluk hebben dat het opnieuw gelijk raak is?! Het heeft nog zo’n 4 testen en uiteindelijk een pretecho geduurd voordat ik het echt wilde geloven. Er komt weer een kleintje!

Inmiddels is Noah ook op de hoogte en ervan overtuigd dat ook hij een baby in zijn buik heeft.

Hoewel nog niet zichtbaar voor anderen, is mijn buik best al wat gegroeid. Noah geeft er kusjes op, slaat zijn armen eromheen en zegt: “kom maar”. Ik kan niet wachten tot hij zijn broertje of zusje echt kan ontmoeten. Zoveel om naar uit te kijken.

Maar eerst maar eens met volle teugen genieten van dit kindje in mijn buik..