Advertorial
Boodschappen online besteld via ah.nl

Van Albert Heijn mochten wij deze week gratis boodschappen doen via hun online bestelservice ah.nl. Uiteraard hoopten de marketeers van Appie in ruil daarvoor een positief stuk en gelukkig voor hen krijgen ze die ook. Niet omdat we ons daartoe verplicht voelen, maar omdat we echt verkocht zijn! Waarom online boodschappen doen via ah.nl zo fijn en handig is? Lees het hier!

Stel je eens voor…

Stel je eens voor: Je komt na een lange dag eindelijk thuis. Je bent hoogzwanger, hebt de bijbehorende eetlust en treft een lege koelkast aan. Chagrijnig ga je de deur weer uit om boodschappen te doen. En vervolgens probeer je met je grote buik en bijbehorende rugklachten die zware tassen thuis naar binnen te zeulen.

Of stel je dit eens voor: De weekboodschappen moeten worden gedaan. Dapper prop je je baby in het zitje van een winkelwagentje en je rent de paden door. Je weet immers nooit wanneer hij het zat zal zijn en het op een gillen zet. Je peuter heeft echter een heel ander tempo in gedachten. Hij wil rustig alles aanraken en bekijken. Of, erger nog: hij wil alles hebben. En als hij dan niet de mierzoete koekjes van zijn keuze dreigt te krijgen, stort hij zich midden in de winkel huilend op de grond. Spontaan begint je baby mee te huilen. Je grijpt beide kinderen en loopt zonder je boodschappen de winkel uit.

Voor veel vrouwen zijn deze scenario’s niet moeilijk voor te stellen. Zij maken dit (of andere drama’s) namelijk regelmatig mee. Boodschappen doen wordt een klus waar ze steeds meer tegenop zien.

Online boodschappen doen is de oplossing!

Hoewel online shoppen – vooral onder ouders met jonge kinderen en weinig tijd – tegenwoordig heel normaal is, geldt dit gek genoeg nog niet voor online boodschappen doen. Men heeft vaak het idee dat het veel tijd en geld kost en ingewikkeld is. Maar niets is minder waar.

Via ah.nl is boodschappen doen bij Albert Heijn heel eenvoudig. Je maakt eenmalig een account aan, kiest een bezorgmoment en ‘gooit’ alles wat je nodig hebt in je digitale boodschappenmandje. De eerste keer is het even uitzoeken hoe alles werkt en waar alles staat – net zoals wanneer je voor het eerst in een nieuwe supermarkt komt. De keren erna is boodschappen doen een fluitje van een cent.

Online boodschappen doen bij ah.nl
Online boodschappen doen bij ah.nl

Online boodschappen bestellen bij ah.nl

Ah.nl heeft nog veel meer voordelen:

  • Alle bonusaanbiedingen staan op een rijtje, je mist dus niks. En aangezien je niet zelf hoeft te sjouwen, kun je flink inslaan. Op die manier heb je de bezorgkosten zo terugverdiend!
  • Met de gratis app ‘Appie’ op je telefoon kun je boodschappen bestellen waar en wanneer je maar wilt. Dus doe dit op je gemak in de trein, of zelfs lekker relaxed in bad!
  • Tot een dag van tevoren kun je je bestelling en het bezorgmoment aanpassen. Je kunt je dus altijd nog bedenken.
  • Op ah.nl kun je lijstjes maken van dingen die je standaard nodig hebt. Die artikelen kun je vervolgens elke keer heel eenvoudig en snel aan je boodschappenlijstje toevoegen.
  • Heb je geen inspiratie? Kies uit de duizenden beschikbare Allerhande-recepten een gerecht waar je zin in hebt. Met één druk op de knop worden alle benodigde ingrediënten in je boodschappenmandje geplaatst.
  • Via ah.nl kun je ook shoppen bij Etos en Gall & Gall. Je bestelde drogisterij-artikelen en dranken worden dan tegelijk met je overige boodschappen bezorgd en je rekent in één keer alles af.
  • Kortingscode gratis bezorging

    Wil je de voordelen van online boodschappen doen via ah.nl ook eens ervaren? Van 29 juni tot en met 4 juli 2014 betaal je geen bezorgkosten met de kortingscode HMST2715 als je voor het eerst boodschappen bestelt via ah.nl.