Blog
Baby met friese jongensnamen

Dit blog is een vervolg op Rondreis door Florida met onze 1-jarige dochter – Deel 1. Na die prachtige zonsopgang in de Keys, vervolgden wij onze reis in de richting van Orlando. Onze dochter was inmiddels gewend aan het nieuwe ritme en haar nieuwe autostoel, dus ook papa en mama konden gaan ontspannen.

The new age kid

En okee, ik zal het maar eerlijk zeggen… Onze iPad met filmpjes van Het Zandkasteel deed ook wonderen! Respect voor onze eigen ouders die het vroeger zonder moesten doen!!

Strand en palmbomen

Onderweg kwamen we langs Bahia Honda State Park. Een aanrader voor wie ook naar Florida gaat. Palmbomen en een prachtig wit strand, zoals je in de foto hierboven kunt zien. Voor ons in ieder geval de perfecte plek voor een kleine pauze…

Na een uurtje zonnen, zwemmen en spelen in het zand was het tijd voor een fles en een tukkie voor de kleine dame. Ideaal om dat in de auto te doen, konden wij stiekem nog wat kilometers – of moet ik miles zeggen – maken.

Op ongeveer een half uurtje van Miami hadden wij een hotel waar we nog twee nachten zouden verblijven. Shopping malls genoeg in de omgeving en Starbucks-koffie in het hotel verkrijgbaar. Wij zaten daar dus wederom perfect!

Op naar ons huis in Orlando.

Wij vonden reizen met ons kleine meisje echt tof, maar zo nu en dan ook best pittig. Het was dan ook een heerlijk vooruitzicht om straks twee weken op één vaste plek te verblijven. We vervolgden na twee nachten dus onze route. Via Fort Lauderdale reden we naar Kissimmee Orlando. Met uiteraard een verplichte tussenstop aan het strand in Fort Lauderdale.

Ik denk dat ik weinig hoef toe te voegen aan de beelden:

IMG_1518

In m’n volgende blog laat ik jullie ons nieuwe huis zien en vertel ik over onze tripjes naar Seaworld en Legoland…

Mamablogger Renee

Renee (1983) is moeder van een sprankelende dochter en zoon, en gek op schrijven. Ze blogt er vrolijk op los, puttend uit haar grootste inspiratiebronnen; haar kinderen en het moederschap an sich. Lees alle blogs van Renee >