Blog
Moeder springt op trampoline met dochter - eerste verjaardag in de sporthal

Vlak voordat we onze reis door Florida gingen maken, werd onze dochter 1 jaar. 1 alweer!!

‘Waar blijft de tijd?’

Ik had al zo vaak vrouwen van m’n eigen leeftijd met kids horen zeggen ‘ waar blijft de tijd’, ‘waar is mijn baby gebleven’ etc. Ik vond dat natuurlijk allemaal overdreven en had het idee dat het allemaal niet zo’n vaart zou lopen…

Ja, wat zal ik zeggen. Ik denk toch dat veel van die clichés waar zijn. Want OPEENS werd onze dochter 1! Zo voelde het echt, OPEENS.

En dan kom ik gelijk bij het volgende dilemma. Hoe wilden wij deze eerste verjaardag vieren? Met alle opa’s en oma’s zouden we al zo’n beetje het huis vol hebben. En aangezien een aantal van onze vrienden ook echt niet konden ontbreken… Een lang verhaal kort, bij ons thuis was geen optie.

Spelen in de sporthal

Uiteindelijk besloten we een sporthal af te huren voor een paar uurtjes. Het was wat kort dag dus veel keus qua locatie hadden we niet meer, maar een sporthal is een sporthal niet waar. De dag van tevoren hebben we de boel schoongemaakt en versierd en wij waren er klaar voor!

Alle aanwezigen kinderen vonden het duidelijk een groot succes. Geef ze een trampoline, een paar van die dikke matten en wat ballen en je hoort ze niet meer. Ik heb ontzettend genoten van die blije koppies. En onze dochter zal ’t zich later niet meer herinneren denk ik, maar we hebben altijd de foto’s nog!

En die trampoline… Ik vond ‘m ook wel leuk!

Mamablogger Renee

Renee (1983) is moeder van een sprankelende dochter en zoon, en gek op schrijven. Ze blogt er vrolijk op los, puttend uit haar grootste inspiratiebronnen; haar kinderen en het moederschap an sich. Lees alle blogs van Renee >

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app