Advertorial
meisje-in-de-regen-met-HEMA-Regenjaszie

We hebben lang mogen genieten van het mooie weer, maar de herfst staat nu toch echt voor de deur. In Nederland kan dat maar één ding betekenen: regen. Maar niet getreurd, want wat is er nu leuker dan samen lekker door de regen banjeren en in de plassen stampen? Dus hup, regenjaszie aan en naar buiten maar!

Laat je zien

Als je in de regen op avontuur gaat, wil je natuurlijk wel goed droog blijven. Bij HEMA snappen ze dat helemaal. We zijn dan ook verliefd op de nieuwe collectie Regenjaszie voor kinderen en dames. Vrolijke, hippe regenjasjes met reflecterende druppels, sterren of stippels, zodat je kindje altijd zichtbaar is als er licht op schijnt. Het jasje is 100% waterproof, weegt bijna niets en is eenvoudig mee te nemen in het bijgeleverde tasje.

Je hoeft trouwens niet bang te zijn om thuis te komen met natte voeten. De vrolijke, bijpassende regenlaarsjes maken de outfit helemaal af. En wil je jouw kindje helemaal blij maken? Geef hem dan een parapluutje! Hij voelt zich dan heel ‘groot’, net als zijn grote voorbeeld: jij. De collectie is te koop in de winkel of op hema.nl.

Onze Favorieten

regenjaszies en regenlaarsjes HEMAV.l.n.r.: Blauw regenjaszie met reflecterende sterren, €25,- | Blauwe regenlaarsjes met sterren, €7,50 | Geel regenjaszie met reflecterende druppels, €25,- | Gele regenlaarsjes, €15,- (uitverkocht) | Rood regenjaszie met reflecterende stippen, €25,- | Rode regenlaarsjes met stippen, €7,50 | Alles HEMA, Regenjaszie collectie.

Leuke activiteiten in de regen

Stampen door de plassen

Noem het een soort oerinstinct: de drang om in plassen te stampen, het liefst zo hard mogelijk, en als het even kan ook nog met de handjes. Álle kindjes vinden het leuk en genieten optimaal als je ze helemaal vrij laat. En geef nu eens eerlijk toe: zou jij niet stiekem ook nog in die plassen willen plonsen?

Dansen in de regen

‘Het regent, het regent, de pannetjes worden nat. Daar kwamen twee kabouters aan, die vielen op hun gat.’ Een bekend liedje, waarop jullie al zingend samen in de regen kunnen dansen. Doe je armen wijd, gezicht omhoog en draaien maar! Het wordt nog leuker als jullie ondertussen druppeltjes proberen te vangen met je mond.

Heb je nog een baby’tje? Laat hem dan kennismaken met regendrupjes in zijn gezicht. Voor hem een totaal nieuwe sensatie, voor jou een mooi moment om mee te maken. Hoe reageert jouw baby hierop?

2low_20160706_BH_HEMA_NAJAAR_02_282-1-LAYERS

Kliederen met modder

Laat ze lekker in de modder springen of bak samen moddergebakjes. Je kindje kent de plakkerige structuur van modder nog niet, dus vindt het reuze interessant. Schoon word je er natuurlijk niet van, maar dat maakt het voor die kleintjes des te leuker.

Hersftsoep maken

Verzamel blaadjes, kastanjes, bloemetjes, beukennootjes en alles wat je maar kan vinden. Gooi het in een plas en roer met een stokje in de plas om de ingrediënten te mixen. Breng de soep ‘op smaak’ met aarde en zand. Smullen maar!

Mini dierentuin

Als het regent, komen er allerlei beestjes tevoorschijn die je normaal gesproken niet zo snel tegenkomt. Ga bijvoorbeeld opzoek naar wormen. Of bekijk juist waar andere dieren schuilen voor de regen. Waar zijn de slakken? En waar hebben de vogels zich verstopt?

Veel plezier!