Blog
Een echofoto van een reuzebaby?

Ik ben 28 weken zwanger! Het derde en dus laatste trimester is aangebroken. De laatste 12 weken..als ze tot het eind blijft zitten. En ik moet zeggen, dat het toch verrekte spannend begint te worden. Ik kan echt niet wachten tot ze hier is, ben zo benieuwd hoe ze eruitziet!

Reuzebaby

Afgelopen week heb ik een extra echo gehad omdat ze dachten dat ik misschien in verwachting ben van een reuzebaby. Ja ik weet ’t..arme ik!

Marthe in verwachting van een reuzebaby?
In verwachting van een reuzebaby?

Bij de controle bleek dat ze ineens een stuk gegroeid was, daarom vond de verloskundige (en ik dus ook) het verstandig om d’r even op te laten meten. Voorzichtig vroeg ik nog of het een probleem was als ze groot zou zijn? Voor de baby niet, zei ze lachend. Oke..maar van mij blijft dus niks over?

MAAR geen paniek, ze is gewoon gemiddeld! Opgelucht en met nieuwe foto’s verlieten we het ziekenhuis.

Een goede voorbereiding..

We hebben zo goed als alle spulletjes in huis. Nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we mooi op tijd klaar, aangezien ik met 30 weken alles op orde wil hebben. Stel dat..je weet het niet hé.

Gisteren werd het kraampakket van de zorgverzekering bezorgd. Na openen, zo op het eerste gezicht een leuk pakket. Maar onder de schattige knuffel en de mooie badcape lagen de onderleggers, gaaskompressen en een eng broekje voor na de bevalling verstopt.

Het doel is om in het kraamhotel te bevallen dus het grootste deel heb ik als het goed is niet nodig. Althans niet voor de bescherming van mijn eigen (gloednieuwe) bed.