Testpanel
Test HelloFresh 5 dagen

Wil jij een gratis box vol met verse ingrediënten ontvangen voor 5 gezonde maaltijden? Schrijf je dan in om HelloFresh te testen!

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN, INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK

Toch zelf HelloFresh proberen? Met de kortingscode 24BABY2250HF krijg je €22,50 korting bij HelloFresh!

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze kortingscode:

  • De code is geldig t/m 31 augustus 2015.
  • De korting is alleen geldig op original- en veggieboxen en alleen te gebruiken door nieuwe klanten. Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen worden uitgesloten van de korting.
  • De kortingscode geldt enkel bij afname van 2 boxen. Hierna dien je contact met HelloFresh op te nemen om de levering stop te zetten.

Lees de reviews van Nancy en Monique.

HelloFresh

Boxen van HelloFresh bestaan uit 3 of 5 gevarieerde maaltijden voor het door jou aangegeven aantal personen. De producten zijn vers en lekker. De recepten gemakkelijk en gezond. Alle maaltijden zijn gemiddeld in 30 minuten te bereiden.

Wij zijn op zoek naar?

Twee (zwangere) moeders met een druk gezinsleven die HelloFresh willen uitproberen en hier een review over willen schrijven. Als je wordt uitgekozen, ontvang je een box vol met verse ingrediënten voor 5 heerlijke maaltijden.

Wat ga je testen?

De HelloFresh Originalbox gevuld met 5 recepten en bijbehorende ingrediënten voor 4 personen. De box wordt bij je thuisbezorgd. Tijdens het testen beantwoord je 8 vragen uitgebreid, en geef je een cijfer voor een aantal overige vragen. Maak verder een paar leuke foto’s van het koken, de gerechten of het eten zelf. Wij maken er vervolgens een mooi geheel van en plaatsen dit online!

Inschrijven kan tot en met 24 juni.

HelloFresh 3 plaatjes