REVIEW
kinderen-in-natuurspeeltuin-dierenbos

Vorige maand waren wij op zoek naar een testgezin dat gratis een weekend op Vakantiepark Dierenbos wilde verblijven en het park wilde beoordelen. Uit de vele honderden aanmeldingen kozen wij Susanne. Zij verbleef een weekend op Vakantiepark Dierenbos samen met haar man en vier kinderen. Hier lees je hun ervaring.

Logo Vakantiepark Dierenbos

Susanne stelt zich voor

Mijn naam is Susanne, ik ben 32 jaar en moeder van vier prachtige kinderen: de stoere prinses Channah (6 jaar), de avontuurlijke ridder Lucas (4 jaar), de ondeugende brandweerman Tobias (2 jaar) en de kleine Nathan (6 weken). Samen met mijn man Robert en de kinderen bezocht ik Vakantiepark Dierenbos. Op deze pagina lees je onze beoordeling van het vakantiepark.

Scores Vakantiepark Dierenbos

Susanne beoordeelde Vakantiepark Dierenbos met de volgende scores:

Gemiddelde Score 7,4
Het hele gezin beleeft een zorgeloze vakantie in de natuur 8
Vakantiepark Dierenbos is de moeite waard om met het hele gezin te bezoeken 7,5
Ik zou Vakantiepark Dierenbos aanraden aan familie, vrienden en kennissen 6
Het entertainment op Vakantiepark Dierenbos is geschikt en leuk voor het hele gezin 8
natuurspeeltuin dierenbos kinderen
Papa en mama lekker ontspannen, terwijl de kinderen spelen

Een geluksmomentje met het gezin tijdens het verblijf op Vakantiepark Dierenbos

“Papa! Mama! De pauw heeft zijn veren laten zien!” De oudste twee kinderen stormen het huisje binnen waar wij languit op de bank net een boek aan het lezen waren. “Niet te hard jongens, jullie broertjes liggen te slapen!”

Dit was inmiddels al de derde inval in tien minuten tijd. De eerste keer met het verhaal dat een geit over hun hand had gelikt, de tweede keer weet ik niet eens meer. En nu hadden ze de pauw in vol oornaat gezien. Wat een enthousiasme! Een beetje beteuterd moest onze dochter bekennen dat de mannetjes pauw toch wel echt mooier was dan het vrouwtje..

Maar nog voordat we iets zinnigs konden zeggen, renden ze hand in hand weer weg om te kijken wat de dieren nu weer gingen doen. Genieten!

meisje in natuurspeeltuin dierenbos

Van welke activiteit hebben de kinderen het meest genoten tijdens het verblijf?

“De dieren! Nee, de speeltuin…Of de patat… Nee, de speeltuin!”
Ik: “Zeker weten?”
In koor:”Ja! De speeltuin!” (Doelend op de natuurlijke speeltuin)

De sfeer op Vakantiepark Dierenbos

Gezellige sfeer: veel groen, leuke speelplekken voor de kinderen en veel dieren. De receptie waar ook het zwembad en het restaurant zitten, zag er verzorgd en up-to-date uit. Leuke bosachtige ambiance met veel natuurlijke materialen wat voor een warme sfeer zorgde. Zag er goed uit!

Onze ervaring met de attractiepas

Ideaal! We wilden op de aankomstdag al gebruik maken van de pas om naar Beekse Bergen te gaan, maar door onze late reactie waren de pasjes niet op tijd geleverd over de post. Geen probleem! Jelle van de receptie loste het heel goed op! Telefonisch werd aan het safaripark doorgegeven dat we zouden komen en daardoor konden we zo doorlopen bij de entree! Super geregeld!

apen in safaripark beekse bergen
Met de attractiepas naar Safaripark Beekse Bergen

We stonden er versteld van dat je echt volledig gratis met het hele gezin bij zoveel parken/musea terecht kon. En zelfs nu het weekend voorbij is, we met grote korting nog eens ergens heen kunnen. Voor een groot gezin echt een uitkomst! Het volgende uitje zijn we inmiddels aan het plannen!

Deze bosdieren waren favoriet bij onze kinderen

Met stip op één: de hertjes!
Channah: “De pauw was prachtig, maar daar kon je niet mee knuffelen. De pony’s waren ook lief, maar die konden niet geaaid worden omdat de geiten te groot waren die bij de pony’s in het hok stonden en de kinderen om ver zouden springen (echt!). Maar de hertjes waren rustig, knuffelbaar, lief en heel tam.”

Hoe hebben jullie kinderen zich vermaakt in de natuurspeeltuin?

De kinderen vonden de natuurspeeltuin het allerleukst. Vooral omdat de glijbaan zo ontzettend snel ging, was die speeltuin ‘vet cool’, om met de woorden van Lucas (4) te spreken.

Tobias (net 2) vond het kleine glijbaantje op een gegeven moment ook niet meer uitdagend genoeg en besloot dat hij ook best die hoge toren op kon klimmen met grote broer en zus. Wat genoot hij daarvan! En wij genoten op het aanliggende terras van onze drankjes.

jongetje en meisje bij glijbaan
Tobias besloot dat hij ook best die hoge toren op kon klimmen met grote broer en zus

De kids themabungalow

Het thema was leuk doorgevoerd: zelfs de lampenkappen hadden hertjes. En het beddengoed ga ik naar op zoek waar ze dat vandaan halen, super leuk!

Fijn dat er een kinderstoel, babybadje en campingbedje stonden, dat scheelt weer sjouwen! En dat hekje om het huisje heen gaf zo’n rust met een peuterpuber in huis!