Blog
Kindje en vader spelen in water

Elk jaar, al sinds ik zwanger was van Isis, verrast m'n vriend me met een ontbijtje en kadootje op Moederdag. Eén kado van hem en eentje van onze dochter: bedels voor mijn armband. Ik draag de armband dag en nacht dus ik heb ze altijd bij me, de bedeltjes. Mijn herinneringen aan mijn favoriete personen!

Des te moeilijker is het om iets te verzinnen dat zijn kado evenaart of zelfs overtreft. Het lukt me niet… Een ontbijtje maken en iets knutselen is geen probleem. Isis en ik zijn er gek op. Maar iets tastbaars mét emotionele waarde waar hij ook nog iets aan heeft..?

Een gadget of belevenis?

Een maand geleden hebben we een nieuwe iPad gekocht. Een kadootje goed voor twee vaderdagen? Ik weet het niet. Ik vind ’t niet leuk. Vooral omdat dat van die aanschaffen zijn die in goed overleg gaan, waardoor de verrassing er natuurlijk al af is.

Een alternatief dan. Internet staat vol met sites met gadgets en belevenissen. Ik speur ze allemaal af. Maar op de een of andere manier is dat het allemaal net niet. Kortom, ik weet gewoon niet!

Trots op de papa die hij is

Wat ik wel weet is dat ik zo ontzettend trots ben op de partner en papa die hij is! En eigenlijk is dat het enige waar ik hem graag elke dag aan wil herinneren.

Misschien toch maar zo’n bedelarmband voor hem kopen dan…

Mamablogger Renee

Renee (1983) is moeder van een sprankelende dochter en zoon, en gek op schrijven. Ze blogt er vrolijk op los, puttend uit haar grootste inspiratiebronnen; haar kinderen en het moederschap an sich. Lees alle blogs van Renee >