Blog
Homostel houdt handen vast

Wij zijn Patrick en Frank, al 8½ jaar getrouwd en gelukkig. Alleen missen we nog wat in ons leven: een kleine spruit waar we onze liefde mee kunnen delen en ons geluk compleet mee kunnen maken. We hebben al een heel traject achter ons liggen. Al met al zijn we bijna zes jaar bezig met onze kinderwens

Draagmoeder

We hadden een draagmoeder, maar na een jaar was er nog geen resultaat. Na onderzoek bleek dat het erg moeilijk ging door haar leeftijd. Dit was zowel rot voor ons als voor haar, want zij had zich hier 100% voor gegeven.

Geen zuivere koffie

Daarna hebben we via een site een onbekende vrouw leren kennen die ons heel graag wilde helpen. Ons verhaal ging weer door en we waren zielsgelukkig. Voor even…

Al snel bleek het geen zuivere koffie. Op tragische wijze is ons contact beëindigd. Ik vind het nog steeds moeilijk om hierover te praten en het heeft ons heel veel pijn gedaan.

Pure pech en verdriet

Al snel meldde zich onze beste vriendin aan, die al die tijd met ons meeleefde en onze zoektocht naar een draagmoeder heeft gevolgd. Ze aarzelde geen moment en wilde ons heel graag deze kans geven. Wij waren in de zevende hemel.

Na een half jaar goed overleg zijn we van start gegaan met kunstmatige inseminatie en na drie keer was het raak. We waren eindelijk op weg om de gelukkigste papa’s van de wereld te worden.

Helaas ging deze droom, onze mooiste ooit, met bijna negen weken ten einde en waren we weer terug bij af. Dit heeft lichamelijk veel gedaan met onze draagmoeder, en ze durft niet meer. Ze is er kapot van, maar wij zijn al heel gelukkig dat zij ons deze unieke kans heeft gegeven en ze blijft altijd heel speciaal voor ons. Ze blijft onze beste vriendin.

Onze droom zet zich voort

Wij zijn helemaal getest op alles en bij ons is alles helemaal goed. Ook zijn we al officieel goedgekeurd als wensouders. Wij zijn alleen beiden niet piepjong meer (44 en 47)…

Een draagmoeder is onze enige hoop; adoptie is in ons geval niet haalbaar. Wij hebben er alles voor over ons geluk te vergroten met onze hond Candy en kunnen een kindje alles bieden wat hij/zij nodig heeft. Onze droom, en daarmee de zoektocht, gaat door!

Contact

Frank en Patrick willen graag hun verhaal kwijt en hebben behoefte aan een gesprekspartner of iemand die hen verder kan helpen. Heb jij ervaring met draagmoederschap, heb je tips of adviezen, of wil je gewoon iets aan Frank en Patrick kwijt? Stuur ons dan een mailtje, dan zorgen wij dat het bij hen terechtkomt.