Winactie
Win met jouw bevallingsverhaal

24Baby.nl is op zoek naar de leukste, mooiste, meest ontroerende en/of grappigste bevallingsverhalen. Daarvoor hebben wij de hulp nodig van onze lezers (zowel mannen als vrouwen)! Heb jij een mooi verhaal te vertellen over de bevalling? Maak dan nu kans om je verhaal online gepubliceerd te krijgen voor een groot publiek!

Deze winactie is afgelopen. Bekijk alle lopende winacties >>

Hoe doe je dat? Stuur je eigen bevallingsverhaal in! Het moet een origineel stuk zijn dat voorheen niet gepubliceerd is. Richtlijn voor de lengte van het stuk ligt tussen de 500 en 1000 woorden. Je mag namen en data naar eigen inzicht veranderen als je anoniem wilt blijven. Dit heeft geen invloed op je kans om één van de prijzen te winnen of om je verhaal op 24Baby.nl gepubliceerd te krijgen. Foto’s bij je verhaal zijn ook welkom!

De prijs

De leukste, meest ontroerende, verrassende en/of best geschreven bevallingsverhalen plaatsen wij online in een nieuwe sectie op 24Baby.nl. Ieder bevallingsverhaal dat online geplaatst wordt, belonen we met een CheezzBaby voucher voor een online babyfotografiecursus t.w.v. € 69,-. Dan kan je nóg mooiere foto’s van je baby maken!

Daarnaast biedt CheezzBaby aan alle 24Baby fans € 10,- korting op de online babyfotografiecursus. Ga daarvoor naar de website van CheezzBaby en plaats een bestelling (Bestel nu of Geef het cadeau). Klik in het betaalscherm op ‘Ik heb een kortingscode’ en vul de code 5RH3EP in.

Klik hier om de actievoorwaarden te lezen
1. Algemeen

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de “Win met jouw bevallingsverhaal”-actie van 24Baby.
 2. De actie heeft als doel prijzen te verloten en content voor een nieuwe sectie op de website te verzamelen.
 3. Het betreft een tijdelijke actie met een looptijd van 15 februari 2015 tot en met 1 maart 2015, waarbij maximaal 10 CheezzBaby (www.babyfotografiecursus.nl) vouchers t.w.v. € 69,- verloot worden.
 4. Uitkering van de prijzen vindt plaats op 5 maart 2015. Als een geselecteerde winnaar onbereikbaar is of zijn prijs niet incasseert kan de prijs ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere prijswinnaar.
 5. Prijzen kunnen niet in contanten uitbetaald worden.

2. Deelname

 1. Deelname aan de actie staat open voor een ieder met een bevallingsverhaal om te vertellen. Eén persoon kan slechts éénmaal deelnemen.
 2. Door deelname aan de actie gaat men akkoord met de actievoorwaarden. De redactie van 24Baby.nl behoudt het recht om deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat de desbetreffende deelnemer niet handelt conform de actievoorwaarden.

3. Speelwijze

 1. Deelname aan de actie kan plaatsvinden gedurende de actieperiode (zie punt 1.3). Om deel te nemen dient men een bevallingsverhaal in te sturen die voldoet aan de volgende eisen:
  • Het verhaal is geheel origineel, en van eigen hand. Vertalingen, herschrijvingen of kopieën van bestaand materiaal is niet toegestaan. Het materiaal mag niet eerder gepubliceerd zijn, noch in print, noch online.
  • De lengte van het stuk moet ongeveer tussen de 500 en 1000 woorden zijn.
  • Het verhaal mag naar eigen inzicht van de deelnemer geanonimiseerd worden. Dit heeft geen invloed op mededinging naar de prijs (zie punt 1.3).
 2. Deelname geschiedt door het bevallingsverhaal in te sturen naar linda@24baby.nl.
 3. De selectie van de winnende deelnemers geschiedt na afloop van de actieperiode door middel van keuring door de redactie.
 4. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.

4. Medewerking, rechten en privacy

 1. Deelnemers behouden het recht om alle informatie in de verhalen te anonimiseren.
 2. Door deelname verleent de deelnemer toestemming aan 24Baby.nl om redactionele wijzigingen in het ingestuurde materiaal aan te brengen. Deze redactionele wijzigingen zijn beperkt tot wijzigingen in de grammatica, interpunctie en stijl- en spellingsfouten. Aan de inhoud van het ingestuurde materiaal wordt niets gewijzigd.
 3. Door deelname aan deze actie verleent de deelnemer toestemming aan 24Baby.nl om het ingestuurde materiaal te gebruiken voor publicatie en/of promotionele doeleinden met betrekking tot de website.
 4. De gegevens die 24Baby.nl verkrijgt in het kader van deze actie worden strikt vertrouwelijk behandeld.
 5. De gegevens van de prijswinnaars zullen niet worden verkocht aan derden noch op enige ander wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.