Winactie
Win jouw mooiste babyfoto in het groot aan de muur

Zodra je kind is geboren maak je de prachtigste foto's van je kleine dreumes, want je wilt natuurlijk elk bijzonder moment vastleggen op de gevoelige plaat. 24Baby.nl biedt jou in samenwerking met Webprint een unieke kans om je mooiste babyfoto op groot formaat te winnen.

Deze winactie is verlopen, bekijk al onze actuele winacties >>

Spelregels

Wil jij ook kans maken op één van de 3 fantastische prijzen? Jouw mooiste babyfoto afgedrukt in hoogwaardige kwaliteit op plexiglas of canvasdoek? Dit is hoe het werkt.

  1. Reageer met de mooiste foto van je baby op ons Facebook-bericht.
  2. Wij zetten de leukste foto’s zo snel mogelijk in dit fotoalbum op Facebook.
  3. Deel je foto met vrienden en familie. De 3 foto’s met de meeste likes winnen!

Deze winactie loopt tot en met 22 oktober 2014. Op 23 oktober 2014 worden de winnaars bekend gemaakt.

Wat kun je winnen?

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Webprint.nl, de meest complete fotoservice. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.

1ste prijs: Foto op plexiglas, 100 x 75 cm, t.w.v. € 120,89

Foto-op-plexiglasBij Webprint wordt je foto op 5 millimeter dik plexiglas geprint. Doordat de foto op de achterzijde van de plaat wordt geprint en de foto door de plaat heen schijnt ontstaat er een bijzonder diepte-effect in de foto. Door dit diepte-effect en de mooie glans van de plexiglasplaat krijgt een foto een exclusieve uitstraling. Bij het product wordt een gratis RVS ophangsysteem geleverd, waarmee het product professioneel aan de muur opgehangen kan worden. Meer over je foto op plexiglas.

2de prijs: Foto op canvas, 90 x 60 x 4 cm, t.w.v. € 69,94

Foto-op-canvas-4cmEen foto op canvas wordt geprint op een hoogwaardig canvasdoek van 100% katoen en is strak opgespannen op een stevig houten frame van 4 cm dik. Het canvasdoek wordt geleverd met een handig ophangsysteem. Het geheel wordt van zeer professionele kwaliteit en staat zeer stijlvol aan de wand. Meer over je foto op canvas.

3de prijs: Foto op canvas, 75 x 50 x 2 cm, t.w.v. € 57,89

Foto-op-canvas-2cmDit canvasdoek met een standaard framedikte is geschikt voor elke ruimte in huis. Het doek is licht van gewicht. Deze uitvoering van het canvas heeft een frame van 2 centimeter dik.