Blog
Nieuwsbrief zwanger en baby van week tot week

De populairste onderdelen op 24Baby zijn de zwangerschapskalender en baby kalender. Iedere week lezen ongeveer 100.000 bezoekers informatie over hun huidige zwangerschapsweek en de ontwikkeling van hun baby. Vanaf nu is het ook mogelijk om deze informatie wekelijks als nieuwsbrief in je inbox te ontvangen!

Inschrijven voor de Week-tot-week nieuwsbrief

Op basis van je uitgerekende datum of de geboortedatum van je baby versturen wij jou wekelijks een op maat gemaakte nieuwsbrief.

Schrijf je via de footer van deze pagina direct in. Uiteraard is het geheel gratis.

24Baby.nl nieuwsbrieven

Met de Week-tot-week nieuwsbrief erbij hebben wij nu 3 verschillende nieuwsbrieven. Zo kunnen we de informatie sturen waar jij behoefte aan hebt, precies wanneer je het nodig hebt.

24Baby.nl nieuwsbrief

24Baby.nl nieuwsbrief
Voor wie: Iedereen met een kinderwens, die zwanger is of ouder van een baby
Hoe vaak: Twee keer per maand

Een overzicht van onze nieuwste artikelen, het laatste nieuws rond zwangerschap en baby’s, persoonlijke blogs, lopende winacties en meer. Zo ben je altijd op de hoogte!

Week-tot-week nieuwsbrief

week-tot-week nieuwsbrief
Voor wie: Iedereen die zwanger is of ouder van een baby tot 1 jaar
Hoe vaak: Wekelijks

Op basis van je uitgerekende datum of de geboortedatum van je baby ontvang je wekelijks de informatie waar je dan behoefte aan hebt. Zo volg je de ontwikkeling van je baby op de voet!

Aanbiedingen & acties nieuwsbrief

Voor wie: Iedereen die van shoppen met korting houdt
Hoe vaak: Twee keer per maand

Wij sturen regelmatig een email met de spectaculairste acties, grootste kortingen en kortingscodes. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle acties en aanbiedingen voor jou en je baby!