24Baby.nl is de meest vertrouwde online bron voor (aanstaande) ouders. Maandelijks hebben we meer dan 710.000 unieke bezoekers. In totaal worden er meer dan 4.100.000 pagina's per maand bekeken.

Bij ieder artikel dat wij schrijven en bij alles dat wij doen proberen wij onze drie kernwaarden te volgen:

  • Betrouwbaar

    Het streven is dat alle informatie correct is. Dit bereiken wij onder andere door samen te werken met deskundigen, zoals kraamverzorgsters, medici, verloskundigen en wetenschappers.

  • Behulpzaam

    De informatie op 24Baby.nl moet je daadwerkelijk verder helpen. De informatie is daarom uitgebreid, maar we proberen deze wel zo praktisch en toegankelijk mogelijk te houden.

  • Vriendschap

    Onze toon is positief, wij respecteren verschillende meningen en iedereen is welkom op 24Baby.nl. Onze informatie proberen wij daarom zo onafhankelijk mogelijk te presenteren en waar mogelijk van meerdere kanten te belichten. Van onze deskundigen en leden van de community verwachten wij hetzelfde. Juist omdat wij geloven dat we elkaar verder kunnen helpen.

Uiteraard zijn wij niet foutloos. Staat er onjuiste informatie in een artikel, is iets onduidelijk of vind jij onze toon niet prettig? Neem dan contact met ons op. Wij zullen jouw opmerking altijd serieus behandelen.

De meest vertrouwde online bron voor (aanstaande) ouders

Missie 24Baby.nl
Website van het jaar 2015, 2016 en 2017

Website van het Jaar

In 2015, 2016 en 2017 is 24Baby.nl verkozen als beste website in de categorie Gezondheid bij de Website van het Jaar verkiezing. De grootste online publieksprijs van Nederland.

Samenwerken met 24Baby.nl

Wij hebben een platform met een groot bereik onder zwangeren en ouders met een baby. Dit willen wij graag gebruiken om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Voor onder andere stichtingen, goede doelen, hogescholen of universiteiten nemen we dan ook graag de tijd om te kijken of wij iets voor hen kunnen betekenen.

Schrijven voor 24Baby.nl

Ben jij een verloskundige, kraamverzorgster, kinderarts of heb je op een andere manier veel te maken met zwangerschappen of baby’s en vind jij het leuk om jouw kennis te delen? Wij kijken graag samen met jou hoe we jouw boodschap op ons platform kenbaar kunnen maken.

Daarnaast plaatsen wij ook graag persoonlijke verhalen van (aanstaande) moeders. Heb jij een vlotte pen en wil jij graag jouw ervaringen delen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste bloggers.

Lees meer informatie over schrijven voor 24Baby.nl.

Advertenties

Ons advertentiebeleid is erop gericht advertenties zo relevant mogelijk te laten zijn. Op deze manier zijn advertenties op 24Baby.nl een meerwaarde voor onze bezoekers én adverteerders. Lees meer informatie over adverteren op 24Baby.nl of vraag onze Mediakit 2018 op via adverteren@24baby.nl.

Werken bij 24Baby.nl

Wij zijn altijd op zoek naar leergierige en ondernemende stagiaires. Bekijk onze huidige stageplekken of stuur een open sollicitatie naar matthijs@24baby.nl.

Meer informatie

Wil je meer informatie over 24Baby.nl neem dan gerust contact met ons op.