Handige slaapproducten voor je baby

Slaap is ontzettend belangrijk voor je baby. Op deze pagina vind je handige slaapproducten voor je kindje die te koop zijn bij Van Asten Babysuperstore, al direct vanaf de geboorte.

Wiegen

Je baby heeft na de geboorte heel veel slaap nodig. Waar zal je kleintje beter kunnen slapen dan in een heerlijk warm en knus wiegje? Sommige wiegen kan je zelfs tegen je eigen bed aanschuiven!

Bekijk alle wiegen

Ledikanten

shopgids-slapen-ledikanten

Is je baby zijn wiegje uitgegroeid of sla je de wieg over? Dan heb je een net iets groter bedje nodig: het ledikant. Een ledikant voelt nog steeds als een veilig plekje voor je baby om in te kunnen slapen.

Bekijk alle ledikanten

Doorgroeiledikanten

Doorgroeiledikanten

Ook al kan je het je vlak na de geboorte vast nog niet voorstellen, je baby zal ooit te groot worden voor zijn babybedje. Een doorgroeiledikant kan je dan ombouwen tot peuterbed. Handig voor nu en voor later!

Alle doorgroeiledikanten

Wiegmatrassen

Wiegmatrassen

Natuurlijk slaapt je kleintje nog veel beter wanneer hij op een lekker zacht matrasje ligt. Speciale wiegmatrasjes zijn geschikt voor zelfs de kleinste wiegjes. Wat zal hij hier heerlijk op kunnen dromen.

Alle wiegmatrassen

Ledikantmatrassen

shopgids-babykamers-ledikant-matras

Je kleintje doet veel nieuwe indrukken op wanneer hij wakker is. Deze indrukken zal hij tijdens zijn slaap verwerken. Dit lukt natuurlijk het beste op een heerlijk comfortabel matrasje in het ledikant.

Alle ledikantmatrassen

Bedtextiel wieg

Shopgids-slapen-bedtextiel-ledikant

Dekens, lakens, hoeslakens, overtrekken, moltons… er is zoveel leuks verkrijgbaar om de wieg aan te kleden en de babykamer op te leuken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor welke stijl ga jij?

Bedtextiel wieg

Bedtextiel ledikant

shopgids-slapen-bedtextiel-wieg

Dekens, lakens, hoeslakens, overtrekken, moltons… er is zoveel moois te vinden om het ledikant aan te kleden en waardoor je baby nóg lekkerder kan slapen. Wat wordt de stijl van jouw babykamer?

Bedtextiel ledikant

Sluiers en klamboes

shopgids-slapen-sluier-klamboe

Houd ongewenste insecten buiten de slaapplek van je baby door een sluier of een klamboe op te hangen. Het is niet alleen praktisch, je kan de babykamer er ook nog eens extra mooi mee maken.

Sluiers & klamboes

Aerosleep

shopgids-slapen-aerosleep

De 3D-honingraatstructuur van Aerosleep zorgt voor de meest veilige slaapplek voor je baby. De producten van Aerosleep zijn op een speciale manier geperforeerd en sluiten verstikkingsgevaar uit.

Aerosleep assortiment

Veilig slapen

Veilig slapen

Zijslaapkussens, babynestjes, flathead kussens, inbakerdoeken, refluxkussens… met deze spullen in huis zorg je ervoor dat je baby zo veilig mogelijk kan slapen.

Veilig slapen