Net bevallen vrouw in ziekenhuis, gynaecoloog begeleidde bevalling

Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden, werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Pieter-Kees de Groot is er om alle artikelen over zwangerschapsgerelateerde aandoeningen en bevallen zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij voor actuele en betrouwbare informatie bij ons terechtkan.

Pieter-Kees de Groot

Gynaecoloog

Pieter-Kees is gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis in Haarlem en Hoofddorp. Hij heeft als aandachtsgebied verloskunde en innovatie. Daarnaast houdt hij zich bezig met een aantal kwaliteitsprojecten die als doel hebben de zorg voor zwangere vrouwen continu te verbeteren. Pieter-Kees is ook voorzitter van het Verloskundig Samenwerkings Verband Rondom Zwanger in de regio Haarlem.

Hoe zie je dit terug op de site?

Pieter-Kees zorgt er samen met ons en Esther van Swieten voor dat de kwaliteit van onze medische artikelen over zwangerschap en bevallen hoog blijft. Wanneer hij met ons een artikel heeft geschreven en/of goedgekeurd, kan je dit herkennen aan bovenstaand kadertje bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk medische artikelen op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over zwangerschap en bevallen kan vertrouwen.

De artikelen van Pieter-Kees de Groot

Meer deskundigen

Naast Pieter-Kees hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap en/of baby’s en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.