Zwangere vrouw wordt onderzocht door gynaecoloog

Om de kwaliteit van onze artikelen te zo hoog mogelijk te houden, werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Esther van Swieten is er om alle artikelen over zwangerschapsgerelateerde aandoeningen en bevallen zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij bij ons terechtkan voor actuele en betrouwbare informatie.

Esther van Swieten

Gynaecoloog

Esther werk sinds 2011 als gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis. Haar aandachtsgebied is de bekkenbodem; zorg die te maken heeft met klachten rondom bijvoorbeeld verzakking en incontinentie. Daarnaast behandelt ze patiënten met vulvapathologie; huidaandoeningen van de uitwendige geslachtsorganen (schaamlippen).

Esther is ook medisch manager van de vakgroep gynaecologie; dat betekent dat ze zich bezighoudt met de organisatie van de zorg; hoe kunnen we de zorg zo goed mogelijk voor en rondom de patiënt organiseren? Zelf is ze moeder van drie kinderen.

Hoe zie je dit terug op de site?

Esther van Swieten zorg er samen met ons en Pieter-Kees de Groot voor dat de kwaliteit van onze medische artikelen over zwangerschap en bevallen hoog blijft. Wanneer zij met ons een artikel heeft geschreven en/of goedgekeurd, kan je dit herkennen aan bovenstaand kadertje bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk medische artikelen op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over zwangerschap en bevallen kan vertrouwen.

De artikelen van Esther van Swieten

Meer deskundigen

Naast Esther hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap en/of baby’s en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.