In samenwerking met

Meld je nu aan voor het tespanel van Loulouka opvolgmelk! Loulouka produceert biologische opvolgmelk voor baby's. Het wordt gemaakt van Zwitserse koemelk en met oog voor mens en natuur. Wil jij deze opvolgmelk uitproberen? Dat kan! Wij zoeken namelijk 50 moeders met een kindje van zes maanden of ouder, die dit fijne product willen testen*.

Hoe doe je mee?

Heb je een kindje tussen de 6 en 12 maanden oud? Schrijf je dan voor 9 april 2020 in via dit aanmeldformulier en maak kans om mee te doen!

Meld je aan

Als je bent geselecteerd, ontvang je het product en een vragenlijst (per e-mail). In deze mail wordt ook de deadline gecommuniceerd voor je review. Probeer het product uit en vul de vragenlijst in voor de deadline. De resultaten worden later (anoniem) in een artikel op 24Baby.nl met iedereen gedeeld.

Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden.

Loulouka opvolgmelk

Loulouka stage 2 is een opvolgmelk geschikt voor zuigelingen vanaf zes maanden oud. Loulouka is biologisch en gemaakt op basis van Zwitserse volle koemelk. Stage 3 is geschikt vanaf 10 maanden oud. De opvolgmelk van Loulouka heeft de volgende kenmerken:

  • Zwitserse melk. Zwitserland staat bekend om zijn strenge eisen aan zowel de melk, de koeien als het milieu. Hierdoor is het zeker dat de basis van de opvolgmelk in orde is.
  • Kokosolie. Loulouka is volledig vrij van palmolie en gebruikt in plaats daarvan kokosolie. Hierdoor is de milieubelasting een stuk lager.
  • Biologisch gecertificeerd. Onafhankelijke instanties controleren dat de productie van Loulouka volledig volgens de regels gaat.
  • Vitamines en mineralen. Met de flesvoeding van Loulouka krijgt je kindje alle benodigde vitamines en mineralen binnen.**

* Borstvoeding is de beste voeding voor je kindje
** Zoals in alle opvolgflesvoedingen