valentijnscadeau partner

Valentijnscadeaus voor je partner is een van de lastigste dingen om te verzinnen. Als jullie net een kindje hebben gekregen, wil je misschien een extra speciaal cadeau geven. Dit zijn 7 van de mooiste valentijnscadeaus als jullie net een baby hebben gekregen.

De leukste valentijnscadeaus voor je partner

Hebben jullie net een baby gekregen en ben je op zoek naar een valentijnscadeau voor je partner? Laat je dan inspireren door de volgende ideeën.

1. Persoonlijk babycadeau

Je partner is net zo trots op jullie baby als jij. De eerste Valentijnsdag met baby kan je daarom best vieren met een persoonlijk babycadeau. Maak bijvoorbeeld een mooi schildersdoek met hand- en voetafdrukken van jullie kindje. Of geef een mooie, grote foto. Wees creatief en geniet samen van het feit dat jullie ouders zijn.

2. Een foto van jullie met je baby

Jullie vormen een gezin en daar is je partner best wel een beetje trots op. Wat is er dan mooier dan een foto van jullie als cadeau? Vraag een fotograaf, vriend of familielid om foto’s van jullie te maken. Je kan vragen of hij of zij foto’s wil maken van jou met jullie baby, van je partner met de kleine, of van jullie allemaal samen. Een leuke herinnering voor later en een onvergetelijk valentijnscadeau.

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app

3. Een lekker luchtje

Wist je dat je baby jullie geur al heel snel herkent? Een extra reden dus voor jouw partner om lekker te ruiken. Verwen je geliefde daarom deze Valentijnsdag met een heerlijk geurtje. Zo komt hij of zij goed voor de dag bij jullie kleine.

4. Weekendje weg

Heerlijk uitslapen terwijl jullie baby even bij opa en oma blijft logeren. Een weekendje weg kan een van de fijnste cadeautjes zijn. Met alle drukte die een baby met zich meebrengt, kan het prettig zijn om er even tussenuit te gaan met je Valentijn.

5. Romantisch avondje thuis

Ook thuis kan je van Valentijnsdag met je partner een feestje maken. Bestel bijvoorbeeld eten bij jullie favoriete restaurant en dek de tafel mooi. Na het eten is het tijd voor een romantische film of serie. Praten jullie liever met elkaar tijdens deze avond? Haal dan een bordspel uit de kast en zet een muziekje op. Genieten maar!

6. Chocoladebonbons met foto

Als je meer van de hartjes en chocolaatjes bent tijdens Valentijnsdag, dan is dit hét cadeau om aan je partner te geven: chocoladebonbons met een leuke foto. Een foto van jullie als gezin of een persoonlijke boodschap; je zou de chocola bijna niet op durven eten. Natuurlijk kan je daarom ook een ander gepersonaliseerd cadeau geven.

7. Cadeaubon

Zit een uitje er dit jaar niet in? Geef je partner dan een bon als Valentijnscadeau. Wat dacht je van een tegoedbon voor een dagje varen in een fluisterboot? Of een bon voor een dagje naar de wellness? Zo heb je niet alleen een mooi cadeau om te geven, maar ook iets leuks om samen naar uit te kijken.

Ben je in verwachting? Bekijk dan deze 5 valentijnscadeaus voor je partner!