Luiers zijn een flinke kostenpost in de eerste levensjaren van je baby. Zo'n €45 tot €50 per maand, als je niet op de aanbiedingen let! Een goede reden dus om acties in de gaten te houden. En omdat jij natuurlijk wel betere dingen te doen hebt dan winkels aflopen voor de beste luiers aanbieding, hebben wij een handige tool voor je. Check hieronder waar je op dit moment de goedkoopste haalt!

Hoe vinden wij de goedkoopste luier aanbieding?

De luiertool hierboven gaat alle luier aanbiedingen af die op het internet staan en speurt zo naar de goedkoopste luiers. Vervolgens komt de goedkoopste luier aanbieding bovenaan te staan. Dat wil zeggen: de aanbieding waar de prijs per stuk het laagst uitkomt. De luiertool laat wegwerpluiers, zwemluiers, luierbroekjes en pyjamabroekjes zien. Wasbare luiers zijn niet opgenomen.

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app

Populaire luiers

Pampers en Kruidvat luiers zijn de meest verkochte luiers in Nederland. We hebben daarom ook een speciale pagina voor de goedkoopste Pampers aanbiedingen. Ouders die een betaalbaarder alternatief voor Pampers in hun luiertas willen doen, kiezen vaak voor Kruidvat luiers. Welk luiermerk je ook kiest, het geregeld checken van de beste acties kan je honderden euro’s per jaar besparen. Zo scoor je goedkope luiers en toch je favoriete merk. Met deze besparing, kan je heel veel andere (en leukere!) dingen doen.

De beste luier aanbieding vinden

Omdat je met zo’n tijdrovend kleintje natuurlijk wel betere dingen te doen hebt dan stad en land aflopen voor de beste luier aanbieding, kan je het beste voor vertrek naar de winkel even checken waar je de beste aanbieding scoort. Vul je wensen in en bovenaan in de lijst zie je meteen waar de door jou gewenste luier op dat moment het goedkoopst is. Per pak én per luier.

Online luiers kopen

Tegenwoordig kan je heel makkelijk online luiers kopen. Aanbieding checken, luiers bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Slepen met onhandige grote pakken luiers is dan niet meer nodig. Wij zeggen: ideaal!