Gelukkig jong gezin met baby

Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden, werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Petra Deij is er om alle artikelen over relatie en ouderschap zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij voor actuele en betrouwbare informatie bij ons terechtkan.

Petra Deij

Relatie- en gezinstherapeut

Petra Deij is erkend relatie- en gezinstherapeut, gespecialiseerd in EFT (Emotionally Focused Therapy). Zij publiceert regelmatig in vakbladen en schreef twee boeken: Zorgvuldig Scheiden en Verder na een Affaire. Zelf heeft Petra 3 zonen.

Hoe zie je dit terug op de site?

Petra houdt samen met ons de kwaliteit van onze artikelen over relatie en ouderschap hoog. Wanneer zij met ons een artikel heeft geschreven en/of een heeft goedgekeurd, kan je dit herkennen aan bovenstaand kadertje bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk artikelen over je relatie op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over relatie en ouderschap kan vertrouwen.

De artikelen van Petra Deij

Meer deskundigen

Naast Petra hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap, baby’s of jonge kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.