In samenwerking met logo C&A
baby draagt babykleding trends

Als je babykleding koopt, kijk je waarschijnlijk vooral naar twee eigenschappen: comfort en een stijl die bij je past. Wil je weten wat de leukste trends op het gebied van babykleding zijn? Dit zijn de top vijf leukste én schattigste soorten babykleding op een rij.

1. Aardkleuren

Deze trend bestaat al lange tijd en lijkt voorlopig ook niet weg te gaan: (baby)kleding in mooie aardkleuren. Zo zie je veel kleding in natuurlijke tinten zoals mosterdgeel, oker en mosgroen. Je kan deze kleuren combineren met een leuk printje en denim. Vooral in de herfst en winter komen deze warme kleuren helemaal tot hun recht.

2. Comics & Cartoons

Als je bent opgegroeid met cartoons zoals Mickey Mouse en Winnie de Poeh, vind je het vast ook leuk om babykleding uit te zoeken met prints van deze kindervrienden erop. Ga volledig op de nostalgische toer en geef je liefde voor onder andere Winnie, de Lion King en Nijntje door aan je kleine met leuke truien, shirtjes, en pyjama’s met deze cartoons erop. Welke kies jij?

kindje draagt kleding van C&A

3. Printjes & motieven

Behalve leuke kleertjes met je favoriete cartoon erop, is babykleding met schattige printjes en motieven ook erg populair. Denk aan strepen, een panterprint, botanische motieven en (safari)dieren. Leuk om te combineren met een effen (tuin)broek, spijkerjasje en natuurlijke kleuren.

Baby in trendy babykleding

4. Vintage look

De retrolook uit de jaren ’70 is weer helemaal terug van weggeweest, ook op het gebied van babykleding. Naast natuurlijke kleuren kom je ook veel kleertjes tegen met verticale strepen, grote knopen, flared pants, kraagjes en franjes. Leuk voor je kleine als baby en straks in de peuterleeftijd. Of wat dacht je van een matchende outfit voor jou en je kleine?

5. Zachte stoffen

Behalve dat babykleding er leuk uitziet, is het natuurlijk ook belangrijk dat je kindje comfortabel is. Veel babykleding wordt daarom tegenwoordig van een wafelstof of biokatoen gemaakt. Met deze stoffen is babykleding lekker zacht en ademt het goed. En daarbij ziet het er ook nog eens schattig uit!

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app