Close-up van 3 jonge baby's op een groene handdoek

Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden, werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Het '24Baby Deskundigenteam Kind' is er om alle artikelen over de gezondheid van je baby, aandoeningen en babykwaaltjes zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij bij ons terechtkan voor actuele en betrouwbare informatie.

Ilse Westerbeek

Kinderarts

Ilse is kinderarts in het Amstelland Ziekenhuis te Amstelveen. Ze promoveerde in het VU medisch centrum op een voedingsonderzoek bij prematuur geboren kinderen. Haar speerpunt binnen het ziekenhuis is dan ook groei en voeding, ze is gespecialiseerd in kinderen met een allergie, chronische buikpijnklachten en kinderen met overgewicht. Naast haar werk is ze actief lid van een vrijwilligersorganisatie waarbij ze medische zorg verleent aan kinderen in ontwikkelingslanden. Ilse heeft zelf een zoon.

Lieke Uijterschout

Kinderarts

Lieke is gepromoveerd aan het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam. Ze promoveerde op het onderwerp ‘ijzertekort bij kinderen’ en werkt momenteel in VU medisch centrum, waar ze in opleiding is tot kinderarts. Lieke is net moeder geworden van haar eerste kindje.

Lauri Hanewinckel

Basisarts en eindredacteur bij 24Baby

Lauri is basisarts en hoofdredacteur bij 24Baby. Ze heeft een passie voor het geschreven woord. Bij het schrijven en herzien van onze artikelen past ze haar medische kennis toe. Ze is zelf mama van dochter Evy en zoon Tim.

Hoe zie je dit terug op de site?

Het ’24Baby Deskundigenteam Kind’ houdt de kwaliteit van onze medische artikelen over de gezondheid van je baby hoog. Wanneer dit team een artikel heeft geschreven en/of goedgekeurd, kan je dit herkennen aan onderstaand kadertje bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk medische artikelen op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over de gezondheid van je kindje kan vertrouwen.

De artikelen van het 24Baby deskundigenteam kind

Meer deskundigen

Naast dit team hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap en/of baby’s en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.