Vader kijkt naar baby in baby box

Je baby brengt waarschijnlijk heel wat tijd door in de box. Daarom is het belangrijk dat de box veilig en praktisch is. Ook is het mooi meegenomen als hij mooi is om naar te kijken. Hier vind je de best verkochte baby boxen op een rijtje.

Hoe komt deze lijst tot stand?

Deze lijst is gevuld in samenwerking met de experts van Babypark, Europa’s leukste, grootste en meest inspirerende babywinkel. Op basis van hun collectie is gekeken naar de beste baby boxen.


Mees met lade

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en voorzien van een handige opberglade: deze baby box past perfect bij ieder huishouden. De Mees is makkelijk in hoogte te verstellen, zodat je hem lang kan gebruiken.

Bekijk alle kleuren


Circa box

Geen ‘standaard’ box voor jou? Dan is de Circa box een goede keuze. De ronde vorm maakt hem net even anders dan anderen. Dankzij de handige wieltjes kan je kindje altijd dichtbij zijn, zelfs buiten in de tuin. Ook handig met stofzuigen en schoonmaken!

Hier bekijken


Kidsmill Modular

Als deel van de handige Modular serie weet je dat je kwaliteit en stijl in huis haalt met deze box. Het design is modern en de nadruk ligt op gebruiksgemak. Je combineert deze box mooi met andere onderdelen van de serie.

Meer lezen


Kidsmill Sixties

De stijl van de jaren ’60 blijft een inspiratie voor moderne interieurs. Deze baby box is daar een mooi voorbeeld van. Een blikvanger voor de woonkamer en een veilige plek voor je baby om te slapen of spelen.

Bekijk hem hier


Casper met lade

Wil je graag een box die als rustpunt in de woonkamer kan dienen? Dan is de Casper met lade een goede match voor jou. Het rustige design biedt veiligheid voor je baby. In de handige lade berg je speelgoed op, zodat je huis lekker opgeruimd blijft.

Lees meer


Liam metalen box

Dankzij de smallere spijlen van deze baby box ziet je kindje extra veel van de wereld om zich heen. Het stevige metaal zorgt dat de box tegen een stootje kan en lang meegaat. Gemakkelijk in elkaar te zetten en verkrijgbaar in drie mooie kleuren.

Hier bekijken


Evy box

Massief beukenhout geeft een kwalitatieve uitstraling aan deze box. De schuine pootjes maken het geheel speels, zodat het perfect past bij een nieuwsgierige, onderzoekende baby. Voor een extra twist kan je kiezen voor blanke pootjes.

Bekijk hier


Arike box

Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijst deze baby box. De box is gemaakt van massief beukenhout en afgewerkt met kindvriendelijke lak. De wieltjes zorgen voor extra gemak, want je verplaatst de box eenvoudig.

Bekijk Arike


Kidsmill Brent Oldwood

Houd je van de eenvoud en kwaliteit van Scandinavisch design? Dan is deze box een perfecte keuze. Aan alles is gedacht: de box is in hoogte verstelbaar, in de ruime opberglade bewaar je speelgoed en de box is eenvoudig te monteren.

Meer lezen


Eve Kids HAP

Een unieke box is de Eve Kids HAP. De box is gemaakt van karton en is 100% recyclebaar. Maar eerst kan je hem nog ombouwen tot speelkasteel voor je kind. Je hebt er dus heel lang plezier van, op allerlei manieren.

Hier bekijken

Welke box kopen?

Een baby box is fijn om in huis te hebben. Je kindje kan zich erin vermaken en jij hebt je handen vrij om andere dingen te doen. Als je op zoek gaat naar een box, merk je dat er veel verschillende soorten te koop zijn. Het kan daarom best lastig zijn om de beste box te vinden die bij jou past.

Een box moet niet alleen mooi zijn, maar het is zeker zo belangrijk dat hij veilig is. Let er bijvoorbeeld op dat de wanden van de baby box hoog genoeg zijn, zodat je baby er niet uit kan vallen. Heeft de box wielen? Dan moet je deze kunnen blokkeren. In het artikel over baby boxen lees je hier meer over.

Soorten boxen

Je kan een baby box meteen na de geboorte gebruiken om je baby in te leggen. Zo slaapt je kindje gezellig bij jou in de buurt. Als je kind wat ouder is, is een box een fijne plek om in te spelen en uit te rusten. Er zijn verschillende soorten baby boxen te koop.

Inklapbare box

Heb je weinig ruimte in huis? Dan is een inklapbare box een goede keuze voor jou. Deze kan je makkelijk opbergen als je hem niet gebruikt. Ook is een opvouwbare baby box handig om mee te nemen op vakantie of naar opa en oma.

Ronde box

Ronde baby boxen zijn erg populair. Door de ronde vorm is de box net wat speelser dan een vierkante box. Een ronde box is daarom een goede keuze als je wil dat de box een eyecatcher in je inrichting is.

Box op wieltjes

Met een baby box op wieltjes kan je de box makkelijk naar een andere ruimte verplaatsen. Wel zo handig als je bijvoorbeeld je baby op een rustige plek wil laten slapen. Ook is een box met wieltjes handig bij het stofzuigen.

Baby box met lade

Hoe ouder je kind wordt, hoe meer speelgoed je waarschijnlijk in huis hebt voor je kleine. Een baby box met lade is ideaal om het speelgoed op te ruimen. Zo heb je het handig op één plek en hoef je geen aparte speelgoedkist of kast voor speelgoed te kopen.

Box online kopen

Staat de beste baby box die bij jou past hier niet tussen? Of zoek je een goede aanbieding? Bij Babypark vind je veel verschillende soorten baby boxen. Ook zijn hier vaak mooie aanbiedingen voor boxen te vinden.

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app