25 weken zwanger buik

Als je 25 weken zwanger bent, is je buik al hard gegroeid. Hoe verloopt de groei van je buik per week? Bekijk hier foto’s van buiken van andere vrouwen die 25 weken zwanger zijn. Ontdek ook wat je deze week kan verwachten van je groeiende buik.

Je buik bij 25 weken zwanger

Je buik na 25 weken zwanger
  • Grootte foetus: 34,3 cm
  • Zo groot als een: bleekselderij
  • Gewicht foetus: 710 gram
  • Gewichtstoename: 8,5 kg
  • Fundushoogte: 21-25 cm

Groei buik bij 25 weken zwanger

Als je 25 weken zwanger bent, is je buik al hard gegroeid. De bovenkant van je baarmoeder komt nu tot boven je navel. Je baarmoeder is inmiddels zo groot als een voetbal. Je buik kan dan ook in de weg gaan zitten bij je dagelijkse bezigheden. Het strikken van je veters is nu misschien al een stuk lastiger geworden. En als je aan tafel zit, raakt je buik het tafelblad.

Dat is trouwens niet het enige dat je buik aanraakt. Heb jij al last gehad van de zogenaamde ‘buikaanrakers’? Een zwangere buik heeft een grote aantrekkingskracht op veel mensen. Bekenden en soms zelfs onbekenden kunnen de aandrang om hun hand op je buik te leggen maar moeilijk tegen houden. De ene zwangere vrouw vindt dit geen probleem, terwijl de ander het vreselijk vindt. Geef gerust je grenzen aan. Het is jóúw buik en daar mag jij over zeggen wat jij wil.

25 weken zwanger buik: foto’s

Iedere zwangere buik groeit anders. Benieuwd hoe de buik van andere zwangere vrouwen groeit? Bekijk hieronder de foto’s van verschillende buiken bij 25 weken zwanger.

25 weken zwangere buik
Buikje bij 24 weken zwanger
25 weken zwanger buik
25 weken zwangerschapsbuik
Buik bij 25 weken zwangerschap
Buikje bij 25 weken zwanger
Buikfoto bij 25 weken zwanger
Buik bij 25 weken zwanger
25 weken zwanger buikfoto
Buik van 25 weken zwangere vrouw

Jouw foto ook hier? Stuur je foto naar info@24baby.nl of plaats hem op het forum.

Zwangere buik per week

Benieuwd hoe je buik verder zal groeien? Bekijk alvast de komende weken: