Gender reveal confettiballon - Dorien

Jongen of meisje, wat wordt het? Als je tijdens je zwangerschap al een antwoord wil op deze vraag, kan je de uitslag vervolgens onthullen met een gender reveal. Inspiratie nodig? Dit zijn de 9 leukste gender reveals van 24Baby-lezers.

Wat is een gender reveal?

Een gender reveal betekent letterlijk het geslacht van je baby bekendmaken aan vrienden en familie. Dit kan je op een feestelijke of bijzondere manier doen. Meer weten? Lees hier alles over de gender reveal >>

Gender reveal inspiratie

Dit zijn de 9 leukste gender reveal ideeën van 24Baby-lezers.

Gender reveal kraskaart

Gender reveal kraskaart

Sarah koos de klassieke kraskaart. Onder het ene vakje stond ‘helaas’ en onder de andere ‘hoera’. Met een kraskaart kan je mensen die niet in de buurt wonen gemakkelijk verrassen met het geslacht van jouw kleine.

Geef het een kleurtje

Joanne en Maikel onthullen het geslacht van hun baby wel op een hele bijzondere manier. Met een likje haarverf en een muts, tover je een eenvoudige video om to een verrassend moment. Voor deze bekendmaking heb je wel wat lef nodig, maar dat maakt het juist leuk. En Joanne, dat blauw staat je prachtig!

Gender reveal confettiballon

Gender reveal confettiballonnen

Dorien en Jeroen kozen voor de klassieke confettiballonnen. Grote broers Janoa en Jack mochten de ballonnen kapot prikken, waarna het geslacht duidelijk werd. Een meisje, Loïs!

Doe een gender reveal burnout

Deborah en Rick maakten er een waar spektakel van. Een Honda, veel publiek én speciale burnout-banden.

Gender reveal vakantiefoto

Zoek en gij zult vinden

Nancy verstopte deze foto tussen andere vakantiefoto’s die ze met haar vrienden en familie deelde. Wie had er een oog voor details? Deze verstopte vakantiefoto is toch wel uniek!

De verrassingskamer

Liahona en Chady bedachten ook een originele manier om het geslacht van hun baby bekend te maken. Ze schilderden de babykamer, waarna familie, vrienden en grote broers Dàylano en Dilayah de kamer in mochten. Een roze kamer, voor dochtertje Chanoya. (Instagram: my_kids_rebels)

Gender reveal verfhandjes

Hand erop

Wil jij je kindje bij het onthullen van het geslacht betrekken? Dan kan je dit doen met handverf, net als Tamara en haar dochtertje. Trek een wit T-shirt aan en doop de handjes van je kleine in de juiste kleur verf. Leg daarna de handjes op je buik, et voilà, een mooie handafdruk van je peuter én onthulling van het geslacht in één. Een mooie, tastbare herinnering.

Gender reveal heliumballonnen

Heliumballonnen die uit een doos knallen: wederom een echte klassieker. Nathalie en Robby kwamen er op deze manier achter dat zij een zoontje, Naud, mochten verwelkomen.

Gender reveal ballon schieten
Rara ballondecoraties

Schiet mij maar lek

Laura en Jordi kozen voor een variant op de bekende confettiballon. Met het ‘schiet de ballon’-bord, loopt de spanning steeds hoger op. Welke ballon verklapt het geslacht?